Kan jouw huid een boost gebruiken? Heb je last van pigmentvlekken, grove huidstructuur of een grauwe huid? Dan is de Synature behandeling wat voor jou!

Pascaud heeft een volledig nieuw behandelconcept voor huidverbetering en huidverjonging ontwikkeld: Synature. Het is een behandelconcept zonder apparatuur. Er wordt gewerkt peelings en met ragfijne skeletnaaldjes uit natuursponsjes, die kanaaltjes in de huid maken. Het is echt super innovatief! In het kort: Een echte huidpolijster, zorgt voor meer collageen aanmaak, blokkeert omzetting van nieuw pigment en remt ontstekingen in de huid. Met als resultaat een mooi egale teint, fijne poriën en minder lijntjes.
 
Uitgebreide uitleg: De behandeling is basis van skeletnaaldjes van spons. De ‘naaldjes’ zorgen voor kanaaltjes in de huid wat helpt om de werkzame stoffen beter op te laten nemen in de huid. Vooropgesteld: het gaat alleen onder de microscoop over naaldjes. Met het blote oog zien de skeletdeeltjes van deze zoetwaterspons eruit als poeder. Maar de poederdeeltjes zijn hol, en omdat ze heel zachtjes in de huid geduwd worden, fungeren ze als kanaaltjes. Om werkzame stoffen dieper in de huid te krijgen.
 
Het poeder wordt dus in de huid geduwd, maar er zijn ook extra hulpmiddelen. Je huid wordt voorafgaand al extra doorlaatbaar gemaakt met behulp van een eerste peeling met zuren: glycolzuur, melkzuur en tot slot ook salicylzuur. Dit laatste zuur wordt na aanbrenging van de eerste zuren met een nylon handschoen masserend over de huid aangebracht.
 
We sluiten af met het Marmatrix Masker op basis van gevriesdroogde algen:
- optimale hydratatie
- vermindert expressielijntjes
- verfijnt de structuur
- kalmeert je huid.
 
Natuurlijk krijg je na zo’n pittige behandeling een set producten mee voor thuisgebruik (7 dagen):
1. Cleanser
2. Repair Cream (nacht)
3. Innovative || (gevriesdroogde vitamine C 79% kuur overdag)
4. UV Defense (overdag)
 
 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.

60 minuten
€ 235,00