Team Dr. Joseph is erin geslaagd om een nieuwe categorie huidverbetering te ontwikkelen die symbiose bereikt tussen natuur en technologie: High Tech 100% biologische cosmetica!

 

“ALLEEN HET BESTE VAN TWEE WERELDEN”

Twee werelden ontmoeten elkaar in de Team Dr. Joseph producten: natuur en High Tech. Oude geneeskunde en de laatste wetenschappelijke inzichten, de zuiverste materialen en de meest verfijnde technologie, genialiteit van de natuur én hoogstaande kennis! 

Gebaseerd op zowel de behoeften van de huid alsook de wetenschappelijke bevindingen, begint de manuele behandelmethode diep in het weefsel. Wij volgen de natuurwetten van de huidfuncties en het metabolisme wordt in balans gebracht: het zenuwnetwerk wordt gekalmeerd, gezichtsexpressie wordt gekalmeerd, microcirculatie wordt genormaliseerd, uitstraling geharmoniseerd met als doel de holistische gevoel van je huid, gezondheid en onvergetelijke schoonheid te bewaren.

 

ERVAAR DE NATUUR! De combinatie van de unieke producten en de technieken; lymfedrainage, penseelmassage, kruidenstempels, bindweefselmassage én cupping, maken deze beleving compleet!

 

INTENSE BIO Face Treatment
Een heerlijke behandeling met actieve natuurlijke werkstoffen, afgestemd op de behoeften van jouw huid. Met een direct resultaat en een diep ontspannend verwenprogramma volgens de methode van Team Dr. Joseph. De behandeling is opgebouwd  uit lymfestimulerende massage om afvalstoffen beter af te voeren, warme kruidenkompressen, zachte peeling, dieptereiniging met cupping, speciaal serum afgestemd op jouw doelen, rustgevende of juist oppeppende gezichtsmassage afgestemd op jouw persoonstype, intens masker en tot slot een afgestemde huidverzorging met actieve en natuurlijke ingrediënten voor een stralende huid. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype.

 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.

 

 

60 minuten
€ 95,00

 

90 minuten
€ 117,50