Schermafbeelding 2021 08 08 om 13.39.30 Heb je vragen? Lindsay helpt je graag verder. Bel +316-14393506 of maak een terugbelafspraak .

Plasmabehandeling

De plasma behandeling is in een korte tijd erg populair geworden in Nederland. Met deze behandeling kun je de huid verstrakken, heel precies en gecontroleerd op de plek waar rimpels zijn of een huidoverschot. Het is de nieuwste techniek om op een veilige manier huidverstrakking en huidverbetering te bereiken zonder operatieve ingreep. Het is een uitstekend alternatief voor chirurgie, botox en fillers. Het is een zeer veilige behandeling waar vooraf veel onderzoek naar is gedaan.

 

Wat is plasma?

Plasma bestaat uit geïoniseerde (geladen) moleculen en wordt in de natuurkunde gezien als de vierde vorm die materie kan aannemen (naast vast, vloeibaar en gas). Als het puntje van het plasma boven de huid wordt gehouden ontstaat er een kleine straal met geladen deeltjes die de huid raken. Plasma is te vergelijken met het ontstaan van een bliksemschicht, maar dan klein en gecontroleerd.

 Resultaat twee weken na onderooglidcorrectie

IMG 4377

Wat gebeurd er in de huid en wat is het resultaat?

Wanneer de plasma straal de huid raakt, verdampen kleine stukjes van de bovenste huidlaag. De vezels in de huid trekken samen waardoor een liftend effect ontstaat. Het verstrakt en verjongt de huid. Het uiteindelijke resultaat is na 4 – 6 weken zichtbaar, al is er ook verstrakking zichtbaar direct na de behandeling.

 

Hoe gaat de behandeling?

Vooraf vindt altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats. Hierbij bespreken we uw gezondheid, wensen, behandelmogelijkheden en te verwachten resultaten. Voordat de behandeling start, wordt een verdovende crème aangebracht waardoor de behandeling zeer goed te verdragen is. De behandeling zelf bestaat uit een serie puntsgewijze aanrakingen met de plasma straal. De behandeling wordt nauwkeurig op iedere persoon en iedere indicatie aangepast.

 

Na de behandeling?

Na de behandeling is de huid rood en kan er lichte zwelling ontstaan. Dit kan enkele dagen aanhouden. Ook zijn er direct kleine korstjes zichtbaar, die na 7-10 dagen verdwijnen. De korstjes mogen bedekt worden met minerale make-up (verkrijgbaar bij Natural Skin). Na de behandeling is het belangrijk om meerdere keren per dag de huid te beschermen, met onze Solar Skin Shield, gedurende 6 weken. Dit product krijgt u van ons na de behandeling. Ook geven wij een persoonlijk productadvies. Het resultaat houdt langer aan wanneer de huid op de juiste manier verzorgt wordt. U ontvangt 15% korting op al onze producten op de dag van uw behandeling.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het te verwachten aantal behandelingen voor de boven- en onderoogleden is altijd 2 keer. De overige zones 1 – 2 keer, afhankelijk van de hoeveelheid huidoverschot en de diepte van de rimpel. De behandeling kan na 4 – 6 weken worden herhaald.

 

De techniek

Natural Skin werkt met de Dermo Ablation Surgey (D.A.S.), dit is de nieuwste en volledig veiligste methode voor esthetische behandelingen van diverse huid- en verouderingsproblemen.

 Schermafbeelding 2019 01 28 om 20.47.46

Waarom D.A.S?

Voor de beste resultaten is D.A.S. het meest complete en uitgebreide apparaat. D.A.S. is verder doorontwikkeld dan andere merken; een langere werkingsduur, stabielere energieafgifte, hogere snelheid en optimale retractie. Ontwikkelt in samenwerking met grote namen binnen de plastische en esthetische geneeskunde. Wereldwijd duizenden patiënten behandeld zonder serieuze complicaties.

 

Wat maakt D.A.S. Uniek?

Het apparaat beschikt over 25 verschillende instellingen (frequentie en vermogen) om iedere behandeling nauwkeurig af te stemmen naar individuele behoefte. D.A.S. is mobiel om de pols te dragen en heeft een patent op de ‘?oating ground’ techniek. Door deze unieke techniek behandel je de huid met uiterste precisie en hoge energieoverdracht. Een andere uitzonderlijke eigenschap is de energie afgifte in microseconden. Het plasma effect wordt onderbroken door korte pauzes waardoor het onderliggend weefsel tijd krijgt om af te koelen. Met deze techniek controleer je het thermisch letsel en voorkom je onnodige over behandeling en hyperpigmentatie.

 

Hoe werkt D.A.S.?

D.A.S. beschikt over 5 verschillende power-vermogens en 5 verschillende frequentieniveaus. Deze kunnen afzonderlijk van elkaar worden ingesteld, ieder behandelplan is naar individuele behoefte nauwkeurig af te stemmen.

 

In het kort

 •  Snelle behandeling
 • Goedkoper dan een operatieve handelingen
 • Geen algehele verdoving nodig
 • Geen littekens en bloeduitstortingen
 • Minimale zwelling
 • Direct zichtbaar resultaat
 • Geen kans op overlifting
 • Natuurlijke uitstraling wordt behouden
 • Veilig, gecontroleerd en effectief

 

Indicaties

 • Bovenooglidcorrectie
 • Onderooglidcorrectie
 • Kraaienpootjes
 • Bovenlip
 • Lip onder en kin
 • Halslift kleine zone
 • Halslift medium zone
 • Halslift large zone

Heb je een vraag over eventuele andere mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en we kijken samen naar een passende behandeling.

 

 Resultaat na 6 maanden na bovenooglidcorrectie

IMG 5078


 

Prijzen

inclusief Solar Skin Shield SPF 30 t.w.v. € 54,50

   
     
Bovenooglidcorrectie  € 495,00 incl.1 nabehandeling  
Onderooglidcorrectie  € 495,00 incl.1 nabehandeling  
Kraaienpootjes vanaf  € 350,00   
Bovenlip  € 350,00  
Lip onder en kin  € 450,00  
Halslift kleine zone  € 395,00  
Halslift medium zone  € 525,00  
Halslift large zone  € 750,00