Schermafbeelding 2021 08 08 om 13.31.28 Heb je vragen? Angelique helpt je graag verder. Bel +316-14393506 of maak een terugbelafspraak .

Onze HBO-opgeleide huidtherapeut en medisch schoonheidsspecialiste passen veilige technieken toe, die ongewenste haargroei definitief verwijdert. Bij Natural Skin wordt gewerkt met de volgende, moderne aparatuur: Bentlon IPL Dual Power Flash Gold (flitslicht) en Apilus (elektrische epilatie).

De Bentlon IPL Dual Power Flash Gold werkt met gedoseerde lichtflitsen, die per flits honderden haarzakjes tegelijk uitschakelen, zodat er geen nieuwe haren meer in kunnen groeien. De methode is, indien deskundig toegepast, veilig, snel en effectief. IPL kan toegepast worden op gepigmenteerde haren. 

In sommige gevallen kan IPL niet toegepast worden. Hierbij kun je denken aan blond, grijs of rood haar. Hierbij passen wij elektrische epilatie toe. Bij elektrische epilatie wordt gebruik gemaakt van een miniscuul, steriele naald waarmee elke haar apart behandeld wordt. De naald glijdt langs het haarzakje de huid in om vervolgens stroom te geven. Door de stroom ontstaat warmte in het haarzakjes waardoor het beschadigt en wordt vernietigd. Het voordeel van elektrische epilatie is dat hierbij elke haarkleur behandeld kan worden.

 

Voor de behandeling 

IPL - Voor de behandeling dient u de haren te scheren. 

Elektrische epilatie - Voor de behandeling kunt u de haren scheren of knippen. Bij elektrische epilatie is het van belang dat de haar vast gepakt kan worden met een pincet.

 

Behandeling

De behandeling wordt individueel aangepast aan de te behandelen plek, uw huidtype en het type haar en is zowel voor vrouwen als mannen geschikt. Alle plekken van het lichaam kunnen behandeld worden, bijvoorbeeld gezicht, buik, rug, armen, benen en bikinilijn. 

 

Resultaat

Niet alle haren kunnen in één keer behandeld worden. Dit komt omdat sommige haren groeien, terwijl andere haren "slapen". De "slapende" haren gaan pas enige tijd later groeien en kunnen daarom pas later, in de groeifase, behandeld worden. Uiteindelijk wordt ongeveer 90% van de haren duurzaam verwijderd.

IPL - Voor het beste resultaat zijn gemiddeld zes tot twaalf behandelingen nodig. De periode tussen de behandelingen is minimaal zes weken, afhankelijk van de plaats die behandeld wordt. Er zijn meer behandelingen nodig naar mate de huid donkerder is. 

Elektrische epilatie - De behandeling varieert van tijdsduur, van enkele maanden tot jaren, afhankelijk van de haardikte en de groeifase waarin de haar zich bevindt. 

 

Na de behandeling

IPL - Tijdens een IPL kuur is uw huid licht gevoelig en is het belangrijk om zonlicht en de zonnebank te vermijden en uw huid te beschermen met een zonnecreme. Ook adviseren wij 24 uur na de behandeling niet te heet te douchen, de sauna te bezoeken of te gaan zwemmen.

Elektrische epilatie - Na de behandeling kan de huid rood zijn. Wij adviseren om 24 uur na de behandeling niet te heet te douchen, de sauna te bezoeken of te gaan zwemmen. Bescherm uw huid met een zonnecreme om irritatie van de huid te voorkomen. U kunt thuis na de behandeling verkoelende gel aanbrengen, welke wij ook verkopen (€7,95). 

 

Vergoeding van de zorgverzekeraar

De behandelingen van IPL en elektrische epilatie worden op verwijzing van een huisarts of dermatoloog vergoed. Raadpleeg uw polis over de aard van de vergoeding.

 

IPL definitieve ontharing


Ontharing kin

€ 40,00
Ontharing bovenlip

€ 30,00
Ontharing gezicht

 € 85,00
Ontharing oksels

 € 40,00
Ontharing bikinilijn

vanaf € 45,00
Ontharing onder- of bovenbenen

€ 150,00
Ontharing hele benen

 € 295,00

 

Elektrische epilatie


15 minuten

€ 28,50
Na 15 minuten betaald u per minuut

€ 1,90

Neem voor meer informatie contact met ons op.