Deze pagina afdrukken
dinsdag, 22 augustus 2017 01:06

Nieuw! Ultrasound, een huidverbeterende massage op celniveau!

Geschreven door

Nieuw bij Natural Skin! Ultrasound, een huidverbeterende massage op celniveau!

Zoals jullie misschien al gezien hebben wij afgelopen week twee dagen training gehad bij Reviderm in Alkmaar. Deze training stond in het teken van Ultrasound! Als je Ultrasound al kent, dan denk je misschien: ‘’Ultrasound is alleen voor het insluizen van producten, waarom twee hele dagen training...?’’. Lees snel verder! Ook natuurlijk als je Ultrasound nog helemaal niet kent, want het is een top behandeling ;-).


Zoals net al gezegd wordt Ultrasound veel gebruikt voor het insluizen van producten, maar het doet veel meer! Dit heeft uiteraard wel te maken met het soort apparaat wat gebruikt wordt. Het ene apparaat is kwalitatief beter dan het andere. Wisten jullie dat Reviderm producten en apparaten getest worden door een onafhankelijk bureau in Duitsland? Zo ook het Ultrasound apparaat van Reviderm, het heeft een hoog effectieve formule met een veiligheidszegel.

 

Wat is Ultrasound?
Ultrasound is een techniek waarbij geluidsgolven worden toegepast die de huid doordringen. De trilling van de geluidsgolven zie, voel en hoor je niet! De warme kop van de Ultrasound, in combinatie met roterende bewegingen geven een masserend effect. Dus het is huid verbeterend en ook nog is lekker ;-)

 

Hoe werkt Ultrasound?
Door de trillingen van de geluidgolven raken de huidcellen in beweging. Doordat de huidcellen gaan bewegen gebeurt het volgende:
·       Voedende ingrediënten worden beter opgenomen door de huid, ze zakken verder door, want er is meer ruimte vrijgekomen door het ‘dansen’ van de cellen.
·       Micro-massage van het bindweefsel (goed voor je doorbloeding!)
·       Activeert en verbeterd de productie van nieuw collageen door de stimulatie van fibroblasten; Hierdoor wordt de activiteit van benzinemotor (voor de nerds onder ons; ATP) van de huid verhoogd. De huidcellen worden dus gestimuleerd om in beweging te blijven. De PH-waarde van de huid blijft hiermee in balans.
·       Detox effect door het verdunnen van het dikke lymfevocht. Afvalstoffen worden sneller en beter afgevoerd.


Deze effecten geeft Ultrasound in het algemeen! Als jullie ons al een beetje kennen, weten jullie dat wij de behandelingen altijd aanpassen op de conditie van jouw huid op het moment dat je bij ons bent. Daarom houdt het rijtje van de effecten hierboven niet op, maar is afhankelijk van jouw huidconditie en welke producten wij besluiten toe te voegen.

 

Voor wie? Iedereen!
·       Acne huid
·       Rimpels, anti-ageing
·       Littekens (in combinatie met microdermabrasie)
·       Couperose/rosacea (stadium 0 tot 2)
·       Zwelling
·       Verlies van elasticiteit
·       Voor iedereen die de huid ‘’even wakker wilt schudden’’, om een oppepper te geven!

 

Wanneer?
De Ultrasound kan in vrijwel elke behandeling toegepast worden, om het effect van de behandeling te vergroten en te verlengen. Daarbij kan het ook als een losse behandelingen geboekt worden bij Natural Skin. Tijdens onze training in Alkmaar hebben wij een filmpje gemaakt hoe de Ultrasound behandeling zijn werk gaat. Benieuwd? Scrol helemaal naar beneden, daar vindt je het filmpje!

 
Meer weten? Of wil je een afspraak in plannen? Neem contact met ons op!

 

06 143 93 506
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.naturalskin.nl
Herenstraat 102, 2271 CK Voorburg

Lindsay

Huidtherapeut
Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP), aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34)

Nieuwste van Lindsay

Media

Training Ultrasound behandeling Reviderm in Alkmaar