Deze pagina afdrukken
maandag, 29 januari 2018 11:04

Pierre's eerste blog!

Geschreven door
Mijn naam is Pierre. Na jaren lange zelfontwikkeling heb ik in 2014 het roer omgegooid en afscheid genomen van mijn werk als salesmanager. De studies die ik volgde waren een Post-hbo opleiding als Ritueel begeleider en de opleiding voor ontspanningsmasseur. Masseren doe ik met mijn hart en ziel, een mooi vak waarin ik respectvol met iedereen mag omgaan en mag helpen de kwaliteit van iemands leven te verbeteren. Ook als ritueel begeleider blijf ik mij inzetten.

Profielfoto


In deze (eerste!) blog vertel ik in het algemeen over Pure Ontspanningsmassage! In eventuele volgende blogs, zal ik bepaalde onderwerpen uitlichten. :-) Is er iets waar je graag meer over zou willen weten? Of heb je een vraag? Laat het mij weten, en wie weet schrijf ik er een blog over!In het leven wordt veel van je verwacht, we staan regelmatig onder druk. Vaak komt er mentale en emotionele stress bij kijken en die stress kan zijn weerslag hebben op je lichaam. Op lange termijn kan dat fysieke klachten met zich meebrengen zoals spierpijn of minder soepele spieren. Je haalt deze druk weg door regelmatig masseren. Je zult merken dat je hier niet alleen meer ontspannen van wordt maar dat je ook meer lichamelijke energie krijgt, beter in het leven gaat staan. Maar ook zonder fysieke klachten kan een ontspanningsmassage zorgen voor een soepeler lichaam. Vaak blijkt dat er toch wel spieren zijn die wat harder aanvoelen, zonder dat dit in eerste instantie opgemerkt wordt. Dit kan al komen door een voorkeurs- arm of been (rechts of linkshandig) of een bepaalde zit en lig houding.Bij een ontspanningsmassage wordt de ademhaling dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloed en is er verbetering van de stofwisseling. Ook wordt de afvoer van lymfevocht gestimuleerd waardoor afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Tevens verlaagt het de hartslag en de bloeddruk.

 

 
''Een regelmatige massage geeft je meer vitaliteit, een betere gezondheid en weerstand!''

 

  

IMG 7055
 


Bij een ontspanningsmassage wordt er ook aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Een ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk een positief effect hebben op onze gezondheid. Een goede massage zorgt er daarnaast ook voor dat je beter kan slapen en je lekkerder in je vel gaat zitten. Het lichaam heeft tenslotte een zelf herstellend vermogen wat door een massage geprikkeld wordt. Op die manier voel je je na een massage als herboren. Dit komt omdat het lichaam tijdens de massage endorfine (het geluk hormoon) en oxytocine (het knuffel hormoon) aanmaakt. Deze stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel.


De massagevorm die ik hanteer, is een zachtere vorm dan bijvoorbeeld een sportmassage maar zeker niet minder effectief. Velen denken een stevige massage nodig te hebben. Dat is een wijdverbreid misverstand. Zachte massage kan, er je ervoor openstaat, namelijk nog effectiever zijn. Uiteraard kunnen de massages op verzoek zacht of wat steviger gegeven worden.


Voor de massage zal er een kort gesprek plaatsvinden waarin eventuele klachten kenbaar gemaakt kunnen worden, zodat ik weet of ik bepaalde gedeeltes van het lichaam extra aandacht moet geven.              ''Pure Ontspanningsmassage: Relax for Body & Mind!''

 

 Pand praktijk

Wil jij een Pure Ontspanningsmassage ervaren?

Maak dan een afspraak via 06 801 171 96, neem een kijkje op www.pureontspanningsmassage.nl of bezoek onze Facebook- en Instagrampagina!

Velen gingen jou al voor en hebben een recensie achtergelaten op Facebook! Zeker de moeite waard om daar eens tussen te kijken. ;-) Of bekijk onze impressievideo hieronder, scroll even door naar beneden! 
 
Facebook: https://www.facebook.com/pureontspanningsmassagevoorburg/ 
Instagram: https://www.instagram.com/pureontspanningsmassage/

Pierre Spies

Gerelateerde items (op tag)

Media