Beauty producten voor jou

Team. Dr. Joseph Reviderm Reviderm Minerale Make-up

Team Dr. JosephSchermafbeelding 2021 08 08 om 13.31.28 Heb je vragen? Angelique helpt je graag verder. Bel +316-14393506 of maak een terugbelafspraak .
Alleen het beste van twee werelden.

Team Dr. Joseph produceert innovatieve en unieke producten, met een focus op zuiverheid, kwaliteit, duurzame biologische productie en materialen (plus eerlijke arbeidsomstandigheden). Al sinds 1986 komen hightech technieken, eeuwenoude volksgeneeskunde en natuurlijke cosmetica  samen in deze gezichtsverzorgingslijn.

De natuurlijke balans van de huid  wordt zo veel mogelijk gerespecteerd en deze wordt verbonden met harmonieuze en synergetische producten. “Team” in de naam Team Dr Joseph komt door de overtuiging dat topprestaties alleen geleverd kunnen worden door een professioneel topteam bestaande uit de beste pionierende onderzoekers, ontwikkelaars en schoonheidsspecialistes. 

Ook de certificering van de producten vindt plaats op het allerhoogste niveau. Alle producten zijn 100% natuurlijk en hebben een officiele eco certificering.


Prijzen Team Dr. Joseph 

 

Team Dr. Joseph Intense Purifying facial - 55 minuten

Een diepreinigende behandeling volgens de methode van Team Dr. Joseph. Na deze treatment is je huid helder en zacht, je gezicht straalt, je voelt je schoon en vol energie. We beginnen met een huidanalyse om te bepalen welke producten geschikt zijn voor jouw huid en jouw doel. De behandeling start met warme kruidencompressen gevolgd door een zachte peeling, een zuiveringsbehandeling met cupping massage en een goede dieptereiniging. Vervolgens heb je keuze uit het Deep Purifying Mask of het Intense Moisturizing Mask en dagverzorging afgestemd op jouw huidtype. Voor het ultieme resultaat kan je het bijzonder effectieve Algae Treatment Peel Off Mask (+EUR 5) toevoegen.

Je krijgt een zichtbaar frissere teint en een vitale uitstraling. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype.

vanaf € 72,50
Team Dr. Joseph Cellular Recration facial  - 60 minuten

Een heerlijke behandeling met actieve natuurlijke werkstoffen, afgestemd op de behoeften van jouw huid. Met een direct resultaat en een diep ontspannend verwenprogramma volgens de methode van Team Dr. Joseph. We beginnen met een huidanalyse om te bepalen welke producten geschikt zijn voor jouw huid en jouw doel. De behandeling is verder opgebouwd  uit lymfestimulerende massage om afvalstoffen beter af te voeren, warme kruidenkompressen, zachte peeling, dieptereiniging met cupping, speciaal serum afgestemd op jouw doelen, rustgevende of juist oppeppende gezichtsmassage afgestemd op jouw persoonstype, intens masker en tot slot een afgestemde huidverzorging met actieve en natuurlijke ingrediënten voor een stralende huid. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype.

vanaf € 87,50
Team Dr. Joseph Advanced Biolifting facial - 90 minuten 

Deze behandeling is uiterst geschikt als je erover nadenkt om te beginnen met de bindweefselmassage kuur aangezien deze inclusief is bij de Advanced Bio Lift. Je huid is dan optimaal gereinigd en klaar voor de kuur! Het complete holistische programma volgens de methode van Team Dr. Joseph. Een intensieve behandeling met biodynamische lifting massage geheel afgestemd op jouw huidbehoeften. Beleef een unieke schoonheidsbehandeling met huiddiagnose, wenkbrauwen modelleren, stimulerende lymfemassage, warme kruidenkompressen, peeling, dieptereiniging met cupping, speciaal serum, bio-energetische liftende massage met behulp van bindweefselmassage en kruidenstempels, intensief masker en tot slot een huidspecifieke dagelijkse verzorging en stabilisatie. High tech van de natuur voor een langdurige impact, zichtbare resultaten en maximaal effect.

 

vanaf € 107,50
   
Epileren, Verven & Harsen    
  Normaal tarief in de behandeling
Wenkbrauwen epileren  € 15,00  €  9,00
 Wenkbrauwen verven  € 15,00  €  9,00
 Wimpers verven  € 15,00   €  9,00 
 Wimpers en Wenkbrauwen verven  € 23,50  € 15,00
 Harsen bovenlip of kin  € 10,00  €  6,00
 Harsen bovenlip en kin  € 18,00  € 10,00
Harsen gezicht  € 21,00  € 15,00
 Harsen benen vanaf  € 25,00  
 Harsen bikinilijn  € 21,00  
 Harsen oksels  € 21,00  

 

Visagie

   
 Dag make-up  € 25,00  
 Feest make-up  € 50,00  

Reviderm<Schermafbeelding 2021 08 08 om 13.31.28 Heb je vragen? Angelique helpt je graag verder. Bel +316-14393506 of maak een terugbelafspraak .

Eerder dan je lief is zie je de eerste tekenen van huidveroudering. De huid verliest langzaam aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. Om dat tegen te gaan heeft Reviderm een verzorgings- en verbeteringssysteem ontwikkeld, met 9 exact op elkaar afgestemde verzorgingsstappen, die je ook thuis eenvoudig kunt volgen.

Stap voor stap wordt de individualiteit van je huid uitgelegd en behandeld. Door een consequente thuisverzorging verleng je het zichtbare effect van de dermocosmetische behandeling met Reviderm microdermabrasie in de salon en vertraag je tegelijkertijd het verouderingsprocess van je huid.

Een gezonde huid is de bron voor blijvende schoonheid. De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie. Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm om effectieve producten te ontwikkelen.

Sneller en beter resultaat met Reviderm microdermabrasie. Bij Reviderm houdt de verzorging niet op bij perfecte huidverbeteringsproducten. Om betere resultaten in kortere tijd te bereiken, zijn de salonbehandelingen van Reviderm gebaseerd op microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling zorgt voor een optimaal resultaat.

Wilt u  meer informatie? Neem contact  op en we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.Prijzen Reviderm 

Skin Intensive


Reviderm "Classic" - 60 minuten

Regeneratie behandeling zonder Microdermabrasie. Ontworpen om de vermoeide huid en fletse huid te reactiveren.De combinatie van Reviderm producten in deze behandeling is zeer effectief. U huid heeft na deze behandeling een frisse uitstraling. 

 

vanaf € 70,00

Reviderm" Peel" - 60 minuten

De Reviderm Microdermabrasie behandeling ter stimulatie en regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt intensief verwijderd en gecontroleerd met behulp van Microdermabrasie. De huidcellen krijgen een energiestoot en de huid is veel beter in staat om werkstoffen te absorberen. De huid wordt rozig, zacht en stralend. Deze behandeling kan uitgebreid worden met een collageen vliesmaker. 

 

vanaf € 87,50

Reviderm "Quality Peel + Hydrolage" - 90 minuten

De Microdermabrasie behandeling met hydrolage (gipsmasker) voor de regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt verwijderd door gecontroleerde Microdermabrasie. De cellen krijgen een energiestoot en het gebruik nadien van de hydrolage garandeert verbeterde hydratatie van de huid. Vochtrimpels verdwijnen en de huid wordt rozig, zacht en stralend. Het effect is direct na de eerste behandeling zichtbaar!


 

vanaf € 107,50

Reviderm "PCA peeling 28% " - 45 minuten

PCA Peeling is een unieke fruitzuurpeeling die alleen door de reviderm master mag worden uitgevoerd. Het bestaat uit een complex van fruitzuren (aha's), die de huid ontdoen van oude cellen en die de huid lichter maken – ideaal voor pigmentatie stoornissen ( en donker gepigmenteerde acne littekens). Dankzij de formule van zeer fijn op elkaar afgestemde ingrediënten, wordt PCA Peeling goed door de huid verdragen.

 

vanaf € 87,50

Reviderm "Oxygen III step" - 75 - 90 minuten

Oxygen 3 step is een speciale behandeling om het zuurstof bindend vermogen van de huidcellen te verbeteren. Dit leidt tot een optimale cel stofwisseling. Vrije radicalen die het celmembraanvernietigen, worden geneutraliseerd. De huid wordt, zacht, rozig en glad en ziet er jeugdig uit.Geschikt voor alle huidtypen. Ideaal voor de rijpere huid, de licht beschadigde huid, rokershuid en het balanceert de gestreste huid

 

vanaf € 107,50

Reviderm  "Couperose" 60 minuten

Specialbehandeling voor de couperose/rosacea huid. * Alleen in combinatie met thuisproducten en behandelplan. Vraag naar de voorwaarden

 

vanaf € 87,50

Reviderm "Acne"  60 minuten

Speciale behandeling voor de ontstoken en onzuivere huid. * Alleen in combinatie met thuisproducten en behandelplan. Vraag naar de voorwaarden

 

vanaf € 72,50

Ultrasound facial 60 minuten

Ultrasoon geluid of ultrasound brengt trillingen teweeg in het weefsel. Die trillingen zorgen weer voor warmte. Doorbloeding, microcirculatie en de aanmaak van collageen- en elastinevezels worden gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid beter toegankelijk voor werkzame stoffen en kunnen deze makkelijker en dieper in de huid doordringen. Ultrasound kan worden gebruikt bij het tegengaan van: Acné en acné-littekens, huidonzuiverheden, huidveroudering, cellulitis, couperose, pigmentvlekken


We gebruiken  en verhuren de REVIDERM cellJET, een handzaam ultrasound-apparaat voor in de salon en voor thuis. Graag geven we meer informatie hierover.

 

vanaf € 107,50

Reviderm Micro Needling / Skin Needling 45 minuten

Door kleine perforaties in de huid te maken wordt de huid aangezet tot actie en herstel. De huid wordt mooi doorbloed en lijntjes en rimpeltjes vervagen waardoor de huid er mooier, frisser en jonger uit ziet. De behandeling wordt thuis voortgezet door gebruik van de producten die u meekrijgt in samples.

 

Alle behandelingen zijn ook in kuurverband te volgen, we bespreken dit graag met u. U krijgt een persoonlijk huidadvies. 

 

vanaf € 127,50

 Epileren, Verven & Harsen    
  Normaal tarief in de behandeling
Wenkbrauwen epileren  € 15,00  €  9,00
 Wenkbrauwen verven  € 15,00  €  9,00
 Wimpers verven  € 15,00   €  9,00 
 Wimpers en Wenkbrauwen verven  € 23,50  € 15,00
 Harsen bovenlip of kin  € 10,00  €  6,00
 Harsen bovenlip en kin  € 18,00  € 10,00
Harsen gezicht  € 21,00  € 15,00
 Harsen benen vanaf  € 25,00  
 Harsen bikinilijn  € 21,00  
 Harsen oksels  € 21,00  

 

Visagie

   
 Dag make-up  € 25,00  
 Feest make-up  € 50,00  

Reviderm Minerale Make-up


Minerale make-up gebaseerd op huidverzorging

REVIDERM make-up gebaseerd op huidverzorging. Vooruitstrevende cosmetica voor een vlekkeloze en egale huid.
Effectieve ingrediënten voor professionele, minerale make-up.
REVIDERM huidverzorgende make-up voelt licht aan op de huid, zorgt dat de huid kan blijven ademen en creëert een zachte, subtiele look.
De producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid. De hoge kwaliteit aan werkstoffen versterken het weerstandsvermogen van de huidcellen en verminderen irritaties, roodheid, fijne lijnen en rimpels.

REVIDERM heeft haar aller eerste make-up lijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de internationaal bekende make-up artiest Giovanni Fasiello. Alle producten zijn gebaseerd op dermatologische bevindingen en medisch onderzoek.

Kostbare mineralen zorgen voor een vlekkeloze huid:
- Magnesium sulfide vermindert ontstekingen en laat de huid zijdezacht aan voelen.
- Kaolien reguleert de productie van talg en creëert een matte huidstructuur.
- Zinkoxide regenereert en beschermt de huid.
- Potassium sorbiet zorgt voor een hydratatie-boost en energie. Minimaliseert roodheid.
- Diamant poeder: De ultra fijne, minerale ingrediënten reflecteren het licht dat op de huid schijnt, verfijnt poriën en vermindert zichtbaar lijnen en rimpels.