Door middel van coagulatie kunnen wij o.a. couperose/rode adertjes, spider naevus/spinnetje, bloedblaren, steelwratten en gerstekorrels verwijderen. Bij deze techniek wordt met behulp van een uiterst dunne naald de huidaandoening aangestipt en door een elektrisch stroompje verhit en vernietigd. Het is een veilige methode die uiterst geschikt is voor kleine oppervlakken.

 

Direct na de behandeling wordt het behandelde gebied rood en kan er een korstje ontstaan. Het korstje verdwijnt na enkele dagen tot een week. Gedurende deze periode moet u voorzichtig zijn met het aantrekken van kleding en het afdrogen van de huid. Probeer ook niet aan het korstje te krabben. De huid zal dan zonder littekenvorming genezen.

 

Meestal is de huidaandoening verdwenen na 1 tot 3 behandelingen. Tijdens het intakegesprek verteld de specialist wat haar verwachtingen zijn.

 

De plek die verwijderd wordt moet goedaardig zijn. Onze huidtherapeut en medisch schoonheidsspecialist zijn opgeleidt om zowel goedaardige als kwaadaardige huidaandoeningen te herkennen. Bij twijfel wordt u doorgestuurd naar de huisarts/dermatoloog.

 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.

 

 

15 minuten
V.a. € 29,50