Acne Vulgaris oftewel Acne is de medisch term voor (jeugd) puistjes. Dit huidprobleem wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklierfollikel en gaat vaak gepaard met mee-eters (comedonen). De uitgang van de talgklier kan door de huid worden belemmerd. Het teveel aan talg hoopt zich op in de follikel. Dit geeft puistjes, mee-eters en roodheid. Acne kan in verschillende vormen en op alle leeftijden voorkomen. Wij behandelen acne zowel in het gelaat als op de rug.

 

Omdat geen enkele huid hetzelfde is bepalen wij na het intakegesprek, samen met jou, welke behandeling het meest geschikt is voor de huid. Wij hebben o.a. de volgende oplossingen:

  • Acne reinigende behandeling
  • Acne ultrasound
  • Acne behandeling incl. fruitzuur
  • Acne microdermabrasie
  • Acnelittekens microneedling
  • LED-lichttherapie

Iedere behandeling duurt minimaal 60 minuten. Waar mogelijk proberen wij ook ontspannende elementen toe te passen omdat wij van mening zijn dat ontspanning ook ten goede is van de huidconditie.

 

Vergoeding
Wij zijn aangesloten bij de NVH, ANBOS en zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en in het SKIN register. Hierdoor wordt in veel gevallen de acne behandeling (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar, afhankelijk van de polis.

 

Meer informatie? Klik op deze link: https://www.naturalskin.nl/behandelingen/acne-therapie

 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.