De Synergie Skin Peels bestaan uit verschillende effectieve peels, gericht op de behandeling van uiteenlopende indicaties. De behandeling duurt 45 minuten.

€99,00

  • Enzyme HydroPeel: Mix van papaya en melkzuur zorgt voor een stimulans van de celvernieuwing en geeft de huid een zachte, volle en gehydrateerde uitstraling met een natuurlijke glow.
  • Lactic Brightening & Hydrating Peel: Deze peeling versterkt de natuurlijke vochtbalans, remt de productie van pigment aanmaak en stimuleert de celdeling van de stamcellen, waardoor een betere hydratatie, gelijkmatigere teint en gezonde gloed ontstaat.
  • Purifying Salicyl Peel: Deze peeling reinigt de poriën diep, exfolieert en heeft een krachtige onstekingsremmende werking.
  • Sal Lac Peel: Combinatie van salicylxuur en melkzuur. Reinigt de poriën diep terwijl de natuurlijke vochtbalans wordt hersteld.
  • Tetra Acid-50 Peel: Een krachtige behandeling voor huidvernieuwing met een combinatie van 50% amandelzuur, melkzuur, kojic en appelzuur.

 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.