Het is officieel! In november starten wij met de VEGA! Binnenkort volgt meer uitgebreide informatie, hieronder lees je alvast het belangrijkste:
 
VEGA bewaart het mooie in jou! Een stevigere huid en een contourlift zijn duidelijk zichtbaar na meerdere behandelingen! SUCCESVOL BIJ:
-Hangende wenkbrauwen
-Marionetten lijntjes
-Traangoten
-Kalkoennek
-Ingevallen wangen
-Neuslippenplooi
-Onscherpe kin/kaak contouren
 
WAT IS HET?
Met de VEGA zorgen we voor een doelgerichte opwarming van de diepere huidlagen (waar we eerder nog niet hebben kunnen behandelen) met radiofrequente golven. Dit zorgt voor regeneratie, diep in de huid.
 
ONDERZOEK
Volgens de laatste wetenschappelijke onderzoeken vindt volume- en spanningsverlies voornamelijk plaats in de DHJ (huidlaag tussen de dermis en onderhuidse weefsel). Precies dáár kunnen wij met de radiofrequentie golven van de VEGA de huid activeren om huidveroudering te vertragen!
 
VROEKBOEKKORTING 
Met de vroegboekkorting krijg je € 210,00 korting! Je kan gebruik maken van deze vroegboekkorting door uiterlijk 3 november contact op te nemen met ons, om een kuur in te plannen!
 
OPENDAG
3 november hebben wij een opendag, waarbij je de behandeling kan zien en je ons (+ onze Reviderm trainster Suus) ál je vragen kunt stellen! Dus bij twijfel, kom langs. En, voor iedere klant is er een leuke verrassing deze dag! Binnenkort meer info (tijden, inschrijven etc.)
 
KUUR 
T/m 3 november is een kuur € 1050,00!
Normaal één behandeling € 210,00
Normaal één kuur € 1260,00
*Eventueel uit te breiden met Microneedling, vraag ons of dit geschikt is voor jouw huid.
**Eén kuur bestaat uit 6 behandelingen, 1 behandeling per week.
Wij zijn súper enthousiast over deze behandeling en kunnen niet wachten om te starten in november!