Dit is de meest effectieve, gevorderde behandeling voor een energieke huidverjonging. Zuurstof is van levensbelang, ook voor het grootste orgaan van je lichaam: je huid. Tijdens deze behandeling wordt er in drie stappen, inclusief massage, gewerkt om de zuurstofopname van de cellen in de huid te verbeteren.

 

Dit kan alleen toegepast worden bij een huid die in goede conditie is en gewend is aan REVIDERM. Oxygen ||| step is uit te bereiden met Reviderm Skin Peel (microdermabrasie).

 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.

 

 

75 – 90 minuten
€ 135,00