Wij werken met drie verschillende merken. Elk merk hebben wij met zorg uitgekozen, en kiezen bewust voor een klein aanbod. Op deze manier kennen wij elk product van 'binnen en buiten' en kunnen wij jou het allerbeste adviseren! 

 

Reviderm  - Een gezonde huid is de bron voor blijvende schoonheid!

Reviderm is voor iedereen die verder wilt dan reguliere huidverzorging en echte huidverbetering wilt bereiken. Er wordt gebruikt gemaakt van recent onderzoek uit de dermatologie en cosmeteologie. In combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur worden zeer effectieve producten ontwikkeld.

  • Producten met hoge concentratie aan werkstoffen
  • Voor echte huidverbetering
  • Voor ieder die houdt van afwisseling (uitgebreid assortiment)

 

Pascaud - Als de beauty triangle in balans is, straal je!

Pascaud symboliseert beauty met een driehoek waarbij elke kant essentieel is voor optimaal resultaat. Het een kan niet zonder het ander. Door van binnenuit schoonheid te versterken met supplementen, van buitenaf met producten en behandelingen en door een relaxte mindset, ligt schoonheid binnen jouw bereik.

  • Producten met hoge concentratie aan werkstoffen
  • Voor echte huidverbetering van binnen en van buiten
  • Overzichtelijk assortiment, niet te uitgebreid

 

Team Dr. Joseph – Een geheel natuurlijk en ecologisch merk!

Houd jij van een gezonde leefstijl? Ben je milieu bewust? Houdt jij van duurzaamheid en eerlijke producten? Maak dan kennis met de natuurlijke producten van Team Dr. Joseph! Écht unieker en natuurlijker kun je het niet hebben! Past dit bij jouw lifestyle, dan is dit zeker een topper om niet te missen! Zelfs de doosjes zijn van gerecycled materiaal, elk doosje bevat de unieke plantencode van het ingrediënt. Zelf zijn wij ook helemaal gek op de mooie quotes aan de binnenkant! 

  • Producten met focus op zuiverheid,, kwaliteit en duurzame biologische productie en materialen (plus eerlijke arbeidsomstandigheden)
  • 100% natuurlijk met officiele eco certificering
  • Al sinds 1986 komen hightech technieken, eeuwenoude volksgeneeskunde en natuurlijke cosmetica  samen in deze verzorgingslijn

 

Wij helpen je graag met het zoeken naar het merk wat bij jouw leefstijl, huid(wens) en doelen past. Ook kan je al onze producten vinden op www.naturalskinshop.nl, plan gerust een vrijblijvend intakegesprek in om ons advies te vragen!