Een peeling waarbij je niet tot nauwelijks zult vervellen en ook mogelijk om tijdens de zomerperiode te ondergaan. Ideaal in kuurverband maar ook als losse behandeling ter onderhoud. De fruitzuur peeling lost dode huidcellen op, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd evenals de doorbloeding. De huid wordt frisser, gladder en fijne lijntjes worden minder.

Afhankelijk van uw huidconditie en het gewenste resultaat passen wij de soort fruitzuur peeling aan op uw huid. Preventief voor iedereen die een jonge, mooie en strakke huid wilt waardoor voedingsstoffen optimaal worden opgenomen. Of als behandeling voor rimpels, grove huidstructuur (acne littekens), pigmentvlekken, vale (roker) huid en elasticiteit afname.

 

De unieke fruitzuurpeeling REVIDERM acid peel is geschikt voor elke huid, aangezien de zuursamenstelling precies op de behoeften van verschillende huidcondities is afgestemd (aangepast). Verschillende zuren (AHA, BHA en PHA) zijn in verschillende verhoudingen met elkaar gemengd, zodat ze optimaal door de huid verdragen worden en voor uitstekende resultaten zorgen. Alle speciaal aan de huid aangepaste zuursamenstellingen ontdoen de huid van dode huidcellen en stimuleren de huideigen regeneratie- en herstelmechanismen. Voor indicatiegerichte behandelingen wordt elke formulering aangevuld met een indicatie-actief ingrediënt.

 

De verschillende peelings:
Dry & Rough – Geconcentreerde fruitzuurpeeling die de droge en schilferige huid voedt en gladder maakt.
Sicca - Geconcentreerde fruitzuurpeeling hydrateert de huid en verwijdert onzuiverheden.
Oleosa - Geconcentreerde peeling voor het intensief verwijderen van onzuiverheden.
Aged - Geconcentreerde fruitzuurpeeling waarmee fijne lijntjes en rimpels gladder worden.
Photoaged - Geconcentreerde fruitzuurpeeling die de huid verheldert (anti-pigment) en gladder maakt.

Dry &  rough peeling
Geconcentreerde fruitzuurpeeling die de droge en schilferige huid voedt en gladder maakt.
Geschikt voor de droge en schilferige huid.
De geconcentreerde samenstelling van glycol- en amandelzuur gaat verhoorning tegen. Het extract van biologische aciahoning dat erin zit, heeft een voedende werking en verhoogt de celactiviteit, hydrateert de huid en maakt deze voller. De huid is gladder en ziet er voller uit.

Sicca peeling
Geconcentreerde fruitzuurpeeling hydrateert de huid en verwijdert onzuiverheden.
Geschikt voor de acne sicca huid.
De geconcentreerde samenstelling van amandel-, appel-, glycol- en salicylzuur gaat oververhoorning tegen, lost mee-eters op en hydrateert de huid. Het cranberry extract dat erin zit, remt bacteriële enzymen, gaat de vorming van biofilms door pathogene micro-organismen tegen, werkt ontstekingsremmend en verminder onzuiverheden. De huid ziet er gezuiverd en vitaler uit.

Oleosa peeling
Geconcentreerde peeling voor het intensief verwijderen van onzuiverheden.
Geschikt voor de acne oleosa huid.
De geconcentreerde formulering van glycol-, melk-, appel-, citroen- en salicylzuur lost onzuiverheden intensief op en verminderd de talgproductie. Het cranberry extract dat erin zit, remt bacteriële enzymen, gaat de vorming van biofilms door pathogene micro-organismen tegen, werkt ontstekingsremmend en verminderd onzuiverheden. De huid ziet er schoner en stralender uit.

Aged peeling
Geconcentreerde fruitzuurpeeling waarmee fijne lijntjes en rimpels gladder worden.
Geschikt voor de huid die regeneratie nodig heeft en de rijpe huid.
De geconcentreerde formulering glycol-, melk- en appelzuur maakt fijne lijntjes en rimpels gladder en egaliseert het microreliëf. Het extract van alpenroosbladeren dat erin zit, gaat oxidatieve stress tegen en verminderd roodheid. Het verhoogt de elasticiteit van de huid en optimaliseert de extracellulaire matrix (ECM). De huid ziet er jeugdig en glad uit.

Photoaged peeling
Geconcentreerde fruitzuurpeeling die de huid verheldert (anti-pigment) en gladder maakt.
Geschikt voor door uv licht beschadigde huid met epidermale hyperpigmentatie, ongelijkmatig microreliëf en vergevorderde rimpelvorming.
Het geconcentreerde glycolzuur heeft een intensieve keratolytische werking, maakt de huid dikker, verbeterd de kwaliteit van de elastinevezels, verbeterd de dichtheid van de collageenvezels en maakt de huid steviger. Tranexaminezuur remt de tyrosinase en verheldert de huid. Een door de zon beschadigde huid zal er jonger en meer egaal uitzien, de leerachtige huid wordt soepeler. 

Goed om te weten
Gebruik elke dag zonbescherming, de periode voor- en na de behandeling. Ook bij weinig zon. Wij adviseren graag het juiste product.

 

60 minuten
€ 99,00

 

Synature 
Pascaud heeft een volledig nieuw behandelconcept voor huidverbetering en huidverjonging ontwikkeld: Synature. Het is een behandelconcept zonder apparatuur. Er wordt gewerkt peelings en met ragfijne skeletnaaldjes uit natuursponsjes, die kanaaltjes in de huid maken. Het is echt super innovatief! In het kort: Een echte huidpolijster, zorgt voor meer collageen aanmaak, blokkeert omzetting van nieuw pigment en remt ontstekingen in de huid. Met als resultaat een mooi egale teint, fijne poriën en minder lijntjes. Deze behandeling verdient een uitgebreide uitleg, lees hier meer: https://www.naturalskin.nl/behandelingen/synature

 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.