Een peeling waarbij je niet tot nauwelijks zult vervellen en ook mogelijk om tijdens de zomerperiode te ondergaan. Ideaal in kuurverband maar ook als losse behandeling ter onderhoud. De fruitzuur peeling lost dode huidcellen op, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd evenals de doorbloeding. De huid wordt frisser, gladder en fijne lijntjes worden minder.

Afhankelijk van uw huidconditie en het gewenste resultaat passen wij de soort fruitzuur peeling aan op uw huid. Preventief voor iedereen die een jonge, mooie en strakke huid wilt waardoor voedingsstoffen optimaal worden opgenomen. Of als behandeling voor rimpels, grove huidstructuur (acne littekens), pigmentvlekken, vale (roker) huid en elasticiteit afname.

 

AHA Peeling
Een fruitzuurpeeling welke de fijne rimpeltjes vervaagt, structuur verfijnt en de huid egaliseert. De Lactic acid (melkzuur) en Glycolic acid (glycolzuur) zijn peelings die behoren tot de groep fruitzuren. Er zijn verschillende sterktes die afgestemd worden op uw huidtype.

Na de reiniging en na het ontvetten van de huid brengt de specialist de AHA-peeling aan met een grote wattenstaaf. De peeling werkt enkele minuten in en wordt daarna afgespoeld met veel water. De neutraliserende lotion en het speciale masker zorgen voor een gekalmeerde huid en door het verwijderen van de dode huidcellen, heeft de huid een frisse uitstraling.

 

De AHA peeling kan gecombineerd worden met de Pascaud Professional Treatment, Wave (radiofrequentie) of Passage Massage (bindweefselmassage).

 

PCA Peeling
De PCA-peeling is een fruitzuurpeeling die de verbindingen tussen de hoorncellen los maakt. De celstofwisseling wordt hierdoor ook gestimuleerd. De PCA-peeling heeft een aantal voordelen. De vochtverbinding wordt namelijk verbeterd, de elasticiteit van de huid gaat vooruit en actieve werkstoffen penetreren de huid. De beschermingsfunctie wordt daarnaast ook verbeterd.

Er zijn een aantal directe effecten van de PCA-peeling. Er treedt namelijk een hydraterend effect op en de vochtbalans wordt gereguleerd. Daarnaast is er ook een keratolytisch effect. Dit betekent dat de hoornlaag van de huid wordt verweekt waardoor schilfering en verdroging van de huid wordt tegengegaanDirect na deze behandeling ziet de huid er gezond en glad uit. En geeft een mooie frisse uitstraling. Er zijn weinig tot geen bijwerkingen van de PCA-peeling. Door meerdere behandelingen toe te passen binnen enkele weken, kunnen we sneller tot het gewenste resultaat komen.

Na 2-3 weken treden er ook een aantal indirecte effecten op:

  • Regulatie van de hoornlaagopbouw
  • De hoornlaag wordt (tijdelijk) dunner, maar meer compact
  • Verhoging celstofwisseling
  • Opruimen van afvalstoffen (detox)

 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.

 

45 tot 60 minuten
€ 89,50