Wij zijn 13 juni 2024 te gast geweest bij Radio Midvliet, wat was dit een ontzettend leuke ervaring! Van de aflevering is een podcast gemaakt, de muziek is tussenuit gehaald zodat het een beknopte aflevering is geworden om naar te luisteren! Dat kan via deze link: Luister de podcast hier! 
 

''Medisch schoonheidsspecialiste Angelique Spies en haar dochter, huidtherapeut Lindsay Spies, hebben in Voorburg hun eigen praktijk: Natural Skin. Binnen deze praktijk behandelen zij mensen met uiteenlopende huidproblemen. Op 13 juni tussen 21:00 en 22:00 uur komen zij samen in Baanbreker vertellen over hun beroepen.'' Een mooie gezonde huid. Dat is wat iedereen graag wil hebben. Toch zijn er genoeg mensen die problemen met hun huid ervaren. En met name wanneer dit probleem zich in het gezicht afspeelt, kan dit voor mentale problemen zorgen.

- Wat het verschil tussen een schoonheidsspecialiste en een medisch schoonheidsspecialiste?
- Hoe zien de werkdagen van Angelique en Lindsay er uit?
- En welke opleiding hebben deze ondernemers gevolgd om dit werk te kunnen doen?
Dit zijn slechts een greep van de vragen die tijdens deze aflevering van Baanbreker aan bod zal gaan komen.

''Naast een gesprek met Angelique en Lindsay heeft Baanbreker natuurlijk het laatste arbeidsnieuws voor je, wordt de Kettingvraag gesteld en wordt de Ultieme Werkplaat gedraaid. Deze aflevering van Baanbreker wordt gemaakt door Jasper Wellner en Patrick Cilon en wordt op vrijdagavond 14 juni tussen 18:00 en 19:00 uur herhaald op Midvliet FM.''  Meer lezen, klik hier!