Maak kennis met de Award winning Pascaud Contour, een apparaat om zonder chirurgische ingrepen strakkere lichaams- en gezichtscontouren te krijgen. Zelfs rimpels, acne en littekens worden aangepakt. De kracht? Vier technieken (softlaser, led, radiofrequentie en vacussage) werken tegelijkertijd. Beste resultaat in kuurverband.Let op, dit is geen afslankmethode.

 


In het kort
De pascaud Contour is de nieuwste natuurlijke behandeltechniek in Europa zonder chirurgische ingreep. Door de jaren heen verliest de huid haar elasticiteit en wordt zij slapper. Met de Pascaud Contour pakken de verslapping en bijvoorbeeld cellulite aan. Daarnaast draagt de behandeling bij aan het verbeteren van de contouren.  De Pascaud Contour maakt optimaal gebruik van de behandeltijd doordat er vier behandeltechnieken tegelijkertijd kunnen worden ingezet.


De Pascaud Contour wordt ingezet bij

  • Huidverslapping
  • Verminderen van omtrekken en plaatselijke vetophopingen (bv. lovehandles , buik of billen)Voordelen

  • Geen downtime , dus geen ongemakken van de behandeling
  • Vier behandeltechnieken in één behandeling
  • Verbetering van de doorbloeding. Vermindering van lokale vetophopingen
  • Lifting  en versteviging van de huidWerkingsmechanisme
Radiofrequentie gecombineerd met vacussage leidt tot diepe verhitting van het onderhuidse weefsel en geeft een denaturatie van de collageen vezels en stimulatie van de fibroblasten activiteit; vezelverbindingen, huid en vetweefsel wordt bewerkt om afvalstoffen af te voeren. Ook de bloedsomloop verbetert en de veneuze (aderlijke) stroom neemt toe. De softlaser geeft energie aan het weefsel, waardoor het photobiostimulatieproces (ATP) en de enzymatische foto activering (eiwitstofwisseling) getriggerd wordt.

Door het gecombineerde gebruik worden verbindingen sterker, cellen activeren het lipolyse proces met als gevolg het afvoeren van afvalstoffen en afname van volumes en omtrekken.


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
De vermindering van de huidconditie is niet ineens gekomen en wij kunnen dit dus ook niet in één enkele behandeling verhelpen. Één behandeling met de Pascaud Contour geeft echter wel al een mooi resultaat maar een langdurig effect wordt bereikt met behandeling in kuurverband.  Het advies voor het lichaam zijn 10 behandelingen (2x per week).  De resultaten zijn natuurlijk per persoon anders en in sommige gevallen zullen er minder behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.Kan ik direct over straat na de Pascaud Contour behandeling?
Deze behandeling heeft weinig down-time. Je kunt dus direct weer over straat zonder je zorgen te maken over eventuele effecten. Houd er alleen rekening mee dat de huid beurs kan aan voelen en dat er blauwe plekken plaatselijk kunnen ontstaan. 
Prijzen

Body €110,00
Kuur van 10 behandelingen, 2 per week € 990,00 + gratis Body Contouring Box t.w.v. € 175,00.
De Body Contouring Box bestaat uit de Body Polish, Gel-Cream Contouring, Deto-X kuur en Slimming nutriceuticals. 

  • Bovenbenen
  • Bovenbenen achter + billen
  • Buik
  • Taille/lovehandles

 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.