Wij zijn Angelique, Lindsay en Lisa! Lees hieronder verder. 

 

‘’Mijn naam is Angelique, ik ben medisch schoonheidsspecialiste (midden op de foto). Ik ben opgeleid in zowel de medische als cosmetische tak van de huid! Eerst heb ik de opleiding Schoonheidsspecialist afgerond op het Dangremond en later heb ik HBO Medische dermatologie voor Schoonheidsspecialisten behaald. Het is mijn passie om voor en samen met mensen te werken. Ik ben van mening dat je door een nauwe samenwerking met de cliënt het beste resultaat kan behalen. Ik ben sinds 2004 eigen ondernemer, al zit ik al in het vak sinds 1989 en werk sinds drie jaar samen met mijn dochter Lindsay (huidtherapeut), onze twee verschillende opleidingen overlappen en vullen elkaar prachtig aan wat zorgt voor een mooie samenwerking.’’

‘’Mijn naam is Lindsay, ik ben huidtherapeut (links op de foto). Ik heb de opleiding HBO Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool in Den Haag gevolgd. Tijdens de opleiding heb ik zowel in de medische als cosmetische tak van het vak ervaring op gedaan. Na het afronden van de 4-jarige opleiding ben ik gaan samenwerken met mijn moeder (medisch schoonheidsspecialiste), wie al veel langer in het vak zit. Een super mooie samenwerking! Mijn passie voor Huidtherapie is voortgekomen uit de veelzijdigheid van het beroep, de grote fascinatie voor de huid, het feit dat je echt iets voor iemand kan betekenen en resultaten kan behalen met passende behandelingen.’’

''Mijn naam is Lisa (rechts op de foto), ik volg de opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. Op dit moment werk ik op vrijdag en zaterdag bij Natural Skin als gastvrouw en houd ik mij verder bezig alles omtrent de webshop, sociale media en de producten. Ook ben ik regelmatig te vinden in een van de salons om mee te kijken en ervaring op te doen.''


Wat ons werk zo leuk maakt?
Dat we mensen écht blij mogen maken! Heb jij huidprobleem, of zoals wij het liever noemen: een huiduitdaging? Blijf er niet mee lopen, we helpen je graag om je weer zelfverzekerd te laten voelen en om je huid gezond te maken!

 

Samen weet je meer dan één!
We overleggen regelmatig over huidindicaties die wij zien in de praktijk en uiteraard over het ondernemen! Dit wilt ‘s avonds en in het weekend nog wel eens doorgaan, dat heb je als je alle twee passie hebt voor het vak, de huid en ondernemen! 

 

Wij zijn aangesloten bij:

Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten

Kwaliteits Register voor Paramedici

ANBOS (branche vereniging schoonheidsspecialisten)

SKIN register

 

Webshop
Wij hebben een webshop: www.naturalskinshop.nl. Hier zijn dezelfde producten beschikbaar als in ons instituut. Hiermee willen wij huidverbetering toegankelijk maken voor iedereen in Nederland en België! Ook hier krijg je, indien gewenst, persoonlijk huidadvies. Alles voor het beste resultaat!

 

Social media
Wij zijn heel actief op Facebook en Instagram, nieuwsgierig? Neem snel een kijkje en volg ons! Wij plaatsen regelmatig huidtips, acties, filmpjes, behind the scenes en wat ons gedurende de dag bezig houdt.

Facebook huidinstituut: https://www.facebook.com/naturalskinvoorburg/ 
Instagram huidinstituut: https://www.instagram.com/naturalskinvoorburg/ 
Facebook webshop: https://www.facebook.com/naturalskinshop.nl/
Instagram webshop: https://www.instagram.com/naturalskinshop.nl

 

Magazine
Voor ons 20-jarig jubileum in 2024 hebben wij een magazine gemaakt. Nieuwsgierig? Haal er eentje bij ons op in de salon. Liever de online versie? Neem contact met ons op. We delen het graag!