De Reviderm SkinNeedling behandeling is de (r)evolutie in micro-needling. Al meer dan tien jaar wordt micro-needling gezien als het geheime wapen onder de anti-aging methoden die wordt gebruikt om zichtbare huidproblemen te behandelen.

 

Huidveroudering, maar ook andere factoren zoals roken, zon en slechte leefgewoonten dragen bij aan de verslechtering van de huid. Er worden minder cellen geproduceerd, de bloedcirculatie wordt trager, processen in de huid verlopen langzamer en het huid eigen regeneratievermogen duurt langer.

 

Wat is micro-needling?
Bij micro-needling worden er kleine perforaties in de huid gemaakt. Micro-needling gebruikt het zelfherstellende mechanisme van de huid voor een gelijkmatig, jong uitziende huid. De aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wordt geactiveerd.

 

De Reviderm Skin-Needler behandeling kan ingezet worden bij:

 • Slechte huidstructuur
 • Verslapte huid (contourverlies)
 • Rimpels
 • Kraaienpootjes
 • Atrofische littekens
 • Grove poriën
 • Vette huid

 

Waarom de Reviderm SkinNeedler
Wat de Reviderm SkinNeedler revolutionair maakt, is de positie van de micro-naaldjes. Bij andere procedures, zoals de dermaroller, dermapen en mesogun kan de huid onnodig beschadigd worden. Door de weloverwogen nieuwe positie van de micro-naaldjes, 10 op een rij, ben je verzekerd van een uiterst precieze behandeling van de huid. De micro-naaldjes zijn van chirurgisch roestvrijstaal en niet van plastic, zodat afbreken niet mogelijk is.

 

Hoe werkt Micro-needling?
Micro-fijne naaldjes perforeren de huid met nauwkeurige precisie waarbij kleine, doelgerichte verwondingen worden gecreëerd in de epidermis (bovenste huidlaag). Hierdoor worden de huid eigen herstelmechanismen en het regeneratievermogen geactiveerd, wat zorgt voor een jongere huid en een egale huidstructuur. De SkinNeedler zorgt voor een trigger in de huid, waardoor er celvernieuwing gaat plaatsvinden en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt geactiveerd. Hierdoor is de SkinNeedler van Reviderm een effectief middel tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering.

 

De Reviderm formules, werkzame stoffen, die tijdens de behandeling worden aangebracht, zijn gepatenteerd en dragen het Duitse kwaliteitskeurmerk. De speciale ingrediënten in deze formules kunnen dankzij de micro-needling dieper doordringen in de huid en blijven hun werking ook na de behandeling voortzetten.

De behandeling bestaat uit:

 1. Reiniging van de huid
 2. Peeling
 3. Desinfectie van de huid
 4. Reviderm formule aanbrengen
 5. Micro-needling.
 6. Herstellend masker
 7. Beschermingsfactor

 

Voor een langdurig resultaat is het aan te raden om een behandeling in kuurverband te volgen. Er zijn (minimaal) 4 tot 6 micro-needling behandelingen in 3 maanden tijd nodig. De natuurlijke processen in de huid worden tijdens de behandelingen in werking gesteld en werken nog 3 maanden na de laatste behandeling door. Bij een kuur krijgt u een thuisverzorgingsset mee, die u de eerste drie dagen na de behandeling zal gebruiken. De set is genoeg voor de hele kuur (gezicht en hals).

 

Direct effect:

 • De huid is zichtbaar strakker en zachter
 • Huidstructuur is stralender
 • De huid is egaler
 • Comfortabeler gevoel van de huid
 • Rimpels zijn verzacht

 

Effect op lange termijn (zichtbaar na 6 behandelingen):

 • De epidermis is dikker
 • Het vochtbehoud is verbeterd
 • Plaatsen met structurele schade zijn verminderd
 • Collageenvezels zijn hervormd

 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.

 

45 tot 60 minuten
€ 140,00