Gerstekorrels | Milia
Een gerstekorrel zit net onder de huid en heeft veel weg van een wit korreltje. Hierdoor ontstaat er dus een klein bultje. Dit bevindt zich vaak op of rondom het ooglid. De gerstekorrel kent ook een medische naam: milia. Vaak ontstaan gerstekorrels door een tekort aan vocht in de huid. Volkomen onschuldig maar vaak ongewenst. Gerstekorrels gaan soms vanzelf weer weg, maar helaas niet altijd. De gerstekorrels kunnen ook door de huidspecialist worden verwijderd. Met een scherp, steriel naaldje wordt een klein gaatje gemaakt in de huid zodat de gerstekorrel kan worden verwijderd.

Gerstekorrels kunnen verwijderd worden tijdens een gezichtsbehandeling. Op deze manier zorgen we ervoor dat de gerstekorrel niet alleen weg is, maar ook dat er minder snel nieuwe gerstekorrels ontstaan.

Omdat geen enkele huid hetzelfde is bepalen wij na het intakegesprek, samen met jou, welke behandeling het meest geschikt is voor de huid. Wij hebben o.a. de volgende oplossingen:

  • Reviderm behandelingen (huidverbeterend: microdermabrasie, fruitzuur peeling, zuurstof behandeling, ultrasound, microneedling, VEGA/radiofrequentie)
  • Pascaud behandelingen (huidverbeterend: contour, wave/radiofrequentie en manuele behandelingen met hoge concentratie actieve werkstoffen)
  • Synergie Skin behandelingen (huiverbeterend: MediFacial, MediPeel)

Vele behandelingen kunnen worden uitgebreid met een gezichtsmassage (+ € 20,00). Geef dit aan tijdens het maken van de afspraak zodat wij extra tijd in kunnen plannen. Tijdens de massage gebruiken wij huidverbeterende producten, aangepast op de huidconditie. Voor optimale ontspanning en huidverbetering!

 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.