De CryoPen® M maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend onder meer fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht. Dit alles, tot op de millimeter nauwkeurig dankzij het penvormige behandelapparaat met nauwkeurig te doseren gebruiksopening!

 

Snel én nauwkeurig: geen beschadiging van omliggend huidweefsel
Bij de reguliere behandeling is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd door bevriezing. Dankzij de CryoPen® kunnen wij op de millimeter nauwkeurig te behandelen. Dit betekent dat het omliggende gezonde huidweefsel niet wordt aangeraakt, waardoor de behandeling pijnloos is! Er is geen verdoving nodig. De penetratie van de werking van de CryoPen® is ca. 1 millimeter per 5 seconden. Een behandeling neemt dus slechts 15 tot 30 seconden in beslag. Meestal is de huidaandoening verdwenen na 1 tot 3 behandelingen. Tijdens het intakegesprek verteld de specialist wat haar verwachtingen zijn.

 

Let op! De plek die verwijderd wordt moet goedaardig zijn. Onze huidtherapeut en medisch schoonheidsspecialist zijn opgeleidt om zowel goedaardige als kwaadaardige huidaandoeningen te herkennen. Bij twijfel wordt u doorgestuurd naar de huisarts/dermatoloog.

 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.

 

15 minuten
V.a. € 52,50 voor maximaal 5 plekken.
Meer dan 5 plekken laten behandelen? + € 10,00 per indicatie.