1
Het is feest!

Voor ons 20-jarig jubileum hebben wij een magazine laten maken waarin wij de ''inner skin van Natural Skin'' met jullie delen. Wil jij een exemplaar? Kom er gerust een ophalen, ze liggen klaar op de toonbank! Later zal er ook een digitale versie online komen.

Blijf op de hoogte
2
Zie ons in..

Wij staan in de laatste editie van het magazine ''LEVEN'' regio Den-Haag. Dit is een glossy wat vier keer per jaar uit wordt gebracht. Het blad van ontdekkingen, is een onafhankelijk magazine over, voor en door mensen, over ondernemen, kunst, cultuur, media, bouwen, wonen etc. in de regio!

Online versie
3
Zie ons in..

Ter ere van het 20-jarig jubileum stonden wij als ''Ondernemers van de week '' in het Krantje. Ontzettend leuk interview gehad en er is een prachtige tekst uit voort gekomen, de moeite waard om te lezen! Extra leuk dat dit op 15 mei was: de officiële startdatum in 2004 in de Theressiastraat, Den-Haag en in 2014 in de Herenstraat, Voorburg!

Lees hier het artikel
4
Tip

Een cadeautje voor je huid: een cadeaubon. Voor ieder gewenst bedrag en online te bestellen. Uiteraard kan je een cadeaubon ook bij ons op komen halen en er ieder gewenst bedrag en/of behandeling op laten zetten. We zorgen altijd het een feestje is om uit te pakken voor de ontvanger!

Online shoppen kan hier
5
Een van onze favorieten..

Acné op je rug, decolleté, schouders? Inmiddels hebben we al heel wat enthousiaste reacties en mooie resultaten binnen, lees hieronder verder. De Synergie Skin FolliClear is een multifunctionele bodyspray die puistjes op het lichaam, verstopte follikels, verstopte poriën, keratosis pilaris en ingegroeide haartjes bestrijdt. De fijne, verfrissende nevel verspreidt zich makkelijk en snel over het lichaam. De spray werkt eenvoudig op moeilijk bereikbare plaatsen op het lichaam en is geweldig om na de zomer te gebruiken om zonschade in de huid aan te pakken en de huidbarrière te herstellen. Verkrijgbaar in de salon en in onze webshop!

Meer weten? Klik hier!
6
Luister tip

Inmiddels zijn er al twee seizoenen van deze geweldige podcast! Isla (huidtherapeut), verteld over het vak Huidtherapie, behandelingen etc. Ook is er iedere aflevering een gast aanwezig, zij delen hun expertise over o.a.: lasertherapie, lipoedeem, zonschade, acne. Met deze podcast wordt meer bekendheid gecreëerd over ons mooie vak. Heb je interesse in de huid, het vak, de opleiding Huidtherapie of in een specifiek onderwerp? Zoek het op en luisteren maar! Te vinden op Spotify, SoundCloud, Apple Podcast en Google Podcast.

Klik hier