Wil je snel en zichtbaar resultaat?

Dan is microdermabrasie ofwel REVIDERM skinpeel echt wat voor jou! Al na één behandeling ziet je huid er beter en gladder uit. De huid voelt merkbaar fijner.

Het doel van microdermabrasie is het intensief verwijderen van dode huidcellen op een pijnloze manier door middel van de REVIDERM skinpeeler. Fijne micro kristallen worden op de huid gespuwd. Door middel van een licht vacuüm worden dode huidcellen en de micro kristallen opgezogen. Ook wordt de huid gestimuleerd om nieuwe goed functionerende huidcellen aan te maken en werkstoffen in de producten bereiken makkelijker de diepste huidlagen. Gegarandeerd verschil na één keer!

We kunnen deze behandeling upgraden om je doel te bereiken. Met ultrasound, PCA-peeling, hydrolage en/of een rebalance hydromassage.

 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.

 

V.a. 60 minuten

V.a. € 99,00