Steelwratjes
Steelwratjes (Fibromen) zijn veel voorkomende huidaanhangsels. Het zijn huidkleurige of lichtbruine zachte plekjes op een steeltje. Deze komen vaak voor bij de oksels, in de hals en onder de BH band. Ze kunnen cosmetische bezwaren geven.

Omdat geen enkele huid hetzelfde is bepalen wij na het intakegesprek, samen met jou, welke behandeling het meest geschikt is voor de huid. Wij hebben o.a. de volgende oplossingen:

  • Coagulatie
  • Cryotherapie

 

Vergoeding
Wij zijn aangesloten bij de NVH, ANBOS en zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en in het SKIN register. Hierdoor wordt in veel gevallen de behandeling (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar, afhankelijk van de polis.

 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.