De Synergie Skin Medifacials bestaat uit verschillende huidverbeterende stappen. Door de combinatie van moderne cosmeceutische wetenschap met geavanceerde esthetische technologieën en technieken, zijn deze weldadige behandelingen in staat verschillende huidproblemen aan te pakken en de huid weer in synergie te brengen. De producten die per stap in de behandeling worden gebruikt, worden aangepast aan de huidconditie:

  • Purifying Medifacial: Een unieke zuiverende cosmeceutische gezichtsbehandeling om een vette, onzuivere en acne-gevoelige huid aan te pakken.
  • Cellulair Repar Medicfacial: Een voedende en hydraterende behandeling waarmee vocht en huideigen oliën worden aangevuld voor een droge en vochtarme huid.
  • Radiance Medifacial: Een zeer effectieve gezichtsbehandeling die hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint tegengaat.
  • Retinol Enzym Medifacial: Een synergetische blend van gestabiliseerd retinol en fruitenzymen  van ananas en papaya om de balans te herstellen en te verfijnen.
  • Barrier Repair Medifacial: Een herstellende medifacial speciaal ontwikkeld om geïrriteerde, ontstoken en rode huid te kalmeren en te herstellen.
  • Advanced Anti-Ageing Medifacial: Een zeer effectieve medifacial gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van huidveroudering.

 

60 minuten €  99,00
90 minuten € 135,00

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.