Maak kennis met het award winnende apparaat op het gebied van huidverbetering. De Pascaud contour combineert vier technologieën (vacussage, radiofrequentie, softlaser en led) in één behandelkop. De gelijktijdige combinatie van deze vier technieken behandelt effectief plaatselijke vetophopingen, vermindert centimeters in omvang, verstevigt de huid en de contouren van gezicht en lichaam.


 pascaud contour 768x768

WINNAAR PROFESIONAL BEAUTY PRODUCT OF THE YEAROordeel van de vakjury: ''Een apparaat met een sterke propositie: maar liefst vier behandeltechnieken kunnen simultaan uitgevoerd worden. Dit maakt behandelen wel heel efficient. Het bespaart tijd en garandeert optimaal resultaat. Dit is een Nederlandse innovatie met een unieke visie. De unanieme winnaar in de categorie Apparatuur is Pascaud Contour van Pascaud Care.''


In het kort

De pascaud Contour is de nieuwste natuurlijke behandeltechniek in Europa zonder chirurgische ingreep. Door de jaren heen verliest de huid haar elasticiteit en wordt zij slapper. Met de Pascaud Contour pakken de verslapping en bijvoorbeeld cellulite aan. Daarnaast draagt de behandeling bij aan het verbeteren van de contouren.  De Pascaud Contour maakt optimaal gebruik van de behandeltijd doordat er vier behandeltechnieken tegelijkertijd kunnen worden ingezet. Dit is uniek in de beautybranche!


De Pascaud Contour kan worden voor het gezicht, hals & lichaam:

 • Huidverslapping ( bv. verslapte hals, kaaklijn of armen)
 • Verminderen van omtrekken en plaatselijke vetophopingen (bv. lovehandles , buik of billen)
 • Cellulite
 • StraieVoordelen

Geen downtime , dus geen ongemakken van de behandeling. Vier behandeltechnieken in één behandeling. Verbetering van de doorbloeding. Vermindering van lokale vetophopingen. Lifting  en versteviging van de huid

Superieure werkzaamheid

Klinische studies tonen aan bij 1x per week Pascaud Contour  FACE behandeling gedurende 6 weken:

 • 100% tevredenheid over het aanscherpen van de gezichtscontouren en verstrakking van de huid
 • Gemiddelde verbetering van de huidelasticiteit van 78%
 • Gemiddelde afname van lijntjes van 54%Klinische studies tonen aan bij 2x per week Pascaud  Contour BODY behandeling gedurende 5 weken:

 • 100% tevredenheid over de mate van cellulite vermindering en verstrakking van de huid
 • Gemiddelde omvangvermindering 2,5 na de eerste sessie
 • Gemiddelde subcutane vetvermindering na 5 weken van 19,4%Werkingsmechanisme

Radiofrequentie gecombineerd met vacussage leidt tot diepe verhitting van het onderhuidse weefsel en geeft een denaturatie van de collageen vezels en stimulatie van de fibroblasten activiteit; vezelverbindingen, huid en vetweefsel wordt bewerkt om afvalstoffen af te voeren. Ook de bloedsomloop verbetert en de veneuze (aderlijke) stroom neemt toe. De softlaser geeft energie aan het weefsel, waardoor het photobiostimulatieproces (ATP) en de enzymatische foto activering (eiwitstofwisseling) getriggerd wordt.

Door het gecombineerde gebruik worden verbindingen sterker, cellen activeren het lipolyse proces met als gevolg het afvoeren van afvalstoffen en afname van volumes en omtrekken.

Pascaud Contour Werkingsmechanisme 768x768


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De vermindering van de huidconditie in niet ineens gekomen en wij kunnen dit dus ook niet in één enkele behandeling verhelpen.  Één behandeling met de Pascaud Contour geeft echter wel al een mooi resultaat maar een langdurig effect wordt bereikt met behandeling in kuurverband.  Het advies voor het gezicht zijn zes behandelingen (één keer per week) en voor het lichaam 10 behandelingen (2x per week).  De resultaten zijn natuurlijk per persoon anders en in sommige gevallen zullen er minder behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.


Superieure werkzaamheid

Klinische studies tonen aan bij 1x per week Pascaud Contour  FACE behandeling gedurende 6 weken:

 • 100% tevredenheid over het aanscherpen van de gezichtscontouren en verstrakking van de huid
 • Gemiddelde verbetering van de huidelasticiteit van 78%
 • Gemiddelde afname van lijntjes van 54%

Klinische studies tonen aan bij 2x per week Pascaud  Contour BODY behandeling gedurende 5 weken:

 • 100% tevredenheid over de mate van cellulite vermindering en verstrakking van de huid
 • Gemiddelde omvangvermindering 2,5 na de eerste sessie
 • Gemiddelde subcutane vetvermindering na 5 weken van 19,4%

Kan ik direct over straat na de Pascaud Contour behandeling?

Deze behandeling heeft weinig down-time. Je kunt dus direct weer over straat zonder je zorgen te maken over eventuele effecten. Houd er alleen rekening mee dat de huid beurs kan aan voelen en dat er blauwe plekken plaatselijk kunnen ontstaan. 
Prijzen

Gezicht € 165,00 per behandeling
Kuur van 6 behandelingen, 1 per week € 990,00 + gratis Contouring Box t.w.v. € 227,50.
De Face Contouring Box bevat de Pascaud Cleanser, L.I.F.T. Facelift Cream, 24-daagse ampullen kuur met Retinol, DNA en AHA en Cell-XTRA voor de aanmaak van collageen van binnenuit.
Hals € 165,00 per behandeling

Kuur van 6 behandelingen, 1 per week € 990,00 + gratis Contouring Box t.w.v. € 227,50.

De Face Contouring Box bevat de Pascaud Cleanser, L.I.F.T. Facelift Cream, 24-daagse ampullen kuur met Retinol, DNA en AHA en Cell-XTRA voor de aanmaak van collageen van binnenuit.Body

Kuur van 10 behandelingen, 2 per week € 990,00 + gratis Body Contouring Box t.w.v. € 175,00.

De Body Contouring Box bestaat uit de Body Polish, Gel-Cream Contouring, Deto-X kuur en Slimming nutriceuticals. 

·       Bovenbenen

·       Bovenbenen achter + billen

·       Buik

·       Taille/lovehandles

·       BovenarmenVoor- en nafoto'spascaud4


pascaud1


pascaud3pascaud2