Schermafbeelding 2021 08 08 om 13.39.30 Heb je vragen? Lindsay helpt je graag verder. Bel +316-14393506 of maak een terugbelafspraak .

 

Over de behandeling


De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur van 6 tot 12 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 6 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken, vervolgens is het mogelijk weer 6 weken behandelen, 1 keer per week.


De effecten van bindweefselmassage

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulering van de doorbloeding van de huid
  • Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Nieuwe aanmaak van collageen
  • Bevordering van de celdeling


De huid wordt ouder..

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Het gehalte van het collageen en elastine is dan zéér hoog in ons bindweefsel. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er uit als het ware. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels!


 

Wat is bindweefsel? 

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de bouwstenen van een huis. Het verbind ons hele lichaam en ondersteunt de organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings –en afvalstoffen

 

Wat doet bindweefselmassage voor uw huid?

Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag, de onderste huidlaag, het onderhuidse bindweefsel wordt geprikkeld. Met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Verklevingen beperken de doorbloeding en kunnen het functioneren van de verschillende onderste huidlagen beperken, deze verklevingen worden losgemaakt. De stofwisseling, de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd. Ook versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit.

 

Waarvoor zou ik een bindweefselmassage ondergaan?

Bindweefselmassage is een perfecte anti-aging behandeling! Ook passen we de bindweefselmassage vaak toe als voorbehandeling voor cosmetisch chirurgische ingrepen, passieve acne, afwijkingen in de talgafscheiding, ‘degeneratie’ van de huid, rimpels en huidplooien, hypertrofische, keloïde, atrofische en sceloserende littekens. Bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid er aanzienlijk frisser, jonger en strakker uitziet. Bij herhaalde behandelingen kan zelfs duurzame structurele verbetering van de huid optreden.

 

Prijzen bindweefselmassage

Bindweefselmassage gezicht 30 minuten                                                  € 45,00
Bindweefselmassage rug 30 minuten € 45,00
Bindweefselmassage gezicht en rug  45 minuten € 65,00
     
Kuren    
Bindweefselmassage 6 behandelingen gezicht               € 245,00
Bindweefselmassage 6 behandelingen rug   € 245,00
Bindweefselmassage 6 behandelingen gezicht en rug   € 350,00