Schermafbeelding 2021 08 08 om 13.39.30 Heb je vragen? Lindsay helpt je graag verder. Bel +316-14393506 of maak een terugbelafspraak .

Meestal worden wij geboren met een mooi, egaal en zachte babyhuid. Zijn wij de dertig gepasseerd, dan komen de plekjes en vlekjes op het gezicht en lichaam. Meestal zijn ze onschuldig maar worden als cosmetisch storend ervaren.
Coagulatie is een techniek waarbij goedaardige huidaandoeningen worden verwijderd. Diverse goedaardige huidoneffenheden, waaronder steelwratjes en verwijde bloedvaatjes, kunnen d.m.v. coagulatietherapie op een precieze en vrijwel pijnloze manier worden behandeld.

 

 Voor en na fotos na 1 pigment behandeling door middel van cryotherapie

pigment

huidoneffenheden_verwijderen

Huidaandoeningen die in aanmerking komen zijn:


* Couperose (rode adertjes)
* Cherry angiomen (bloedblaren)
* Spider naevus (spinnetje)
* Fibromen (steelwratjes)
* Milia (gerstenkorrels)
* Lentigo solaris (pigmentvlekken)
* Verruca sebhorroica (ouderdomswratjes)

Hoe worden huidoneffenheden verwijderd?

Bij Natural Skin worden twee behandelmethoden toegepast: coagulatie cryotherapie. Met coagulatie worden huidoneffenheden verwijderd door middel van een steriele naald en twee soorten stroom die warmte veroorzaken, de zogenaamde blendtechniek of de diathermie. Bij deze coagulatie wordt met behulp van een uiterst dunne naald de huidaandoening aangestipt en door een elektrisch stroompje verhit en vernietigd. Het is een veilige methode die uiterst geschikt is voor kleine oppervlakken. De Cryopen is een instrument dat de plek tot op de millimeter nauwkeurig kan bevriezen. Dat komt omdat de cryopen met hoge druk blaast waardoor die, in tegenstelling tot de oude stikstofbehandeling, dieper kan behandelen. Het is veilig, pijnloos en zeer snel. Tijdens het intakegesprek bespreken we graag welke techniek de beste methode is voor uw hulpvraag.


Wat kunt u verwachten na de behandeling?
Direct na de behandeling wordt het behandelde gebied rood en kan er een korstje ontstaan. Het korstje verdwijnt na enkele dagen tot een week. Gedurende deze periode moet u voorzichtig zijn met het aantrekken van kleding en het afdrogen van de huid. Probeer ook niet aan het korstje te krabben. De huid zal dan zonder littekenvorming genezen.
De huidaandoening wordt de eerste paar dagen donkerder van kleur.
Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de grootte van de huidoneffenheid.
Meestal zijn 1-2 behandelingen voldoende.

Om het resultaat te optimaliseren geven wij u advies hoe u thuis het beste de behandeling kan ondersteunen.

Consult
Tijdens uw consult met de huidtherapeut of medisch schoonheidsspecialist vindt er een oriënterend gesprek plaats waarin duidelijk wordt wat uw klachten, wensen en verwachtingen zijn. Wij stellen samen met u een persoonlijk behandelplan op. Niet alleen de voordelen, maar ook de eventuele nadelen (complicaties) zullen worden besproken. Tevens wordt u geïnformeerd over het aantal behandelingen, kosten en richtlijnen. Wij zullen u ook enkele vragen stellen over uw algehele gezondheid, het eventueel medicijngebruik, de medische voorgeschiedenis en allergieën.De plek die verwijderd wordt moet goedaardig zijn
Onze huidtherapeut en medisch schoonheidsspecialist zijn opgeleidt om zowel goedaardige als kwaadaardige huidaandoeningen te herkennen. Bij twijfel wordt u doorgestuurd naar de huisarts/dermatoloog.

 

 

 

Huidoneffenheden verwijderen coagulatie


Intake gesprek

gratis
Eerste 15 minuten € 28,50
Na 15 minuten betaald u per minuut  
€1,90

Huidoneffenheden verwijderen cryotherapie


Intake gesprek

gratis
Starttarief (tot 5 oneffenheden) € 50,00
Bij meer dan 5 oneffenheden betaald u  
€ 10,00 per indicatie