Passage Massage is een door Pascaud ontwikkelde massagetechniek. Het is een zeer intensieve massagetechniek die soms wat overeenkomsten heeft met o.a bindweefselmassage en lymfedrainage. De massagetechniek is echter geheel nieuw en uniek en is een echte aanvulling in het Pascaud concept. Het vult de andere Pascaud methodes perfect aan.

 

Het is een vorm van massage, waarbij een prikkel aan het onderhuids bindweefsel wordt gegeven. Deze prikkel heeft invloed op de wisselwerking tussen inwendige organen, de huid, spieren, botten e.d. Passage-massage is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Deze massage wordt niet toegepast op de spieren maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. De massage werkt celvernieuwend, de huid gaat er jonger en steviger uit zien. Vooral bij oudere mensen heeft deze massage een gunstige invloed. Passage-massage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Ook voor de dunne, gevoelige huid.

 

Het doel van de Passage Massage is:

  • Verbeteren van de doorbloeding van de huid (betere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen)
  • Opheffen van verklevingen in de huid waardoor o.a littekens en rimpels minder worden
  • Minder spanningen in het gezicht
  • Stimuleren van het bindweefsel waardoor de huid meer stevigheid opbouwt
  • Huidfuncties stimuleren
  • Verbeteren afvoer van afvalstoffen
  • Verbeteren huidconditie
  • Verbeteren huidteint

 

Voor het eerst bij Natural Skin? Plan een vrijblijvend intakegesprek, indien gewenst kan dit gecombineerd worden met aansluitend een behandeling. Wij helpen je graag naar een gezonde huid waar jij je prettig in voelt. Wij nemen de tijd om jouw huid te leren kennen en gaan graag de samenwerking aan om jouw huidwensen te verwezenlijken en huiduitdagingen aan te pakken. Naar aanleiding van dit gesprek en eventueel een behandeling volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.

 

60 - 75 minuten
€ 105,00