Laatste beauty updates!

1
Coming soon

Huidverbetering op basis van Clean Science. Synergie Skin is een cosmeceutisch merk, wat biologische en zichtbare verandering/verbetering in de huid teweeg brengt. Met meer dan 50 producten, variërend van actieve serums tot moisturisers, biedt Synergie Skin een lijn waarmee elke huid en elk huidprobleem gericht kan worden behandeld. Synergie Skin is in 2005 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal erkend bedrijf, dat door cosmetisch artsen en huidtherapeuten hoog wordt aangeschreven. Alle producten worden geformuleerd door biologisch wetenschapper en cosmetisch chemist Terri Vinson (BSc. DipFormChem. DipEd. ASCC). Synergie producten worden door klinische data ondersteund en zijn compleet vrij van twijfelachtige ingrediënten. Synergie bestaat uit echt actieve producten, is gebruiksvriendelijk en het allerbelangrijkste is dat het écht een zichtbare verbetering in de huid teweegbrengt.

Bekijk onze merken
2
Luister tip

Inmiddels zijn er al twee seizoenen van deze geweldige podcast! Isla (huidtherapeut), verteld over het vak Huidtherapie, behandelingen etc. Ook is er iedere aflevering een gast aanwezig, zij delen hun expertise over o.a.: lasertherapie, lipoedeem, zonschade, acne. Met deze podcast wordt meer bekendheid gecreëerd over ons mooie vak. Heb je interesse in de huid, het vak, de opleiding Huidtherapie of in een specifiek onderwerp? Zoek het op en luisteren maar! Te vinden op Spotify, SoundCloud, Apple Podcast en Google Podcast.

Klik hier!
3
Nieuw product!

Zonbescherming voor het lichaam met UV-bescherming SPF30 (250 ml). De sun fluid met de lichte textuur heeft een UVA- en UVB-breedbandfilter en voorkomt zo door licht veroorzaakte huidveroudering. Een fruitextract van duindoorn beschermt de huid al tijdens het zonnen en heeft een uitgesproken verzachtende en kalmerende werking. De snel absorberende textuur is niet vet en bevat geen pigmenten, zodat er geen wit laagje op de huid achterblijft. Trekt snel in, verstopt niet en is waterproof.

Shoppen kan hier!
4
Nieuw

Een stevigere huid en een contourlift zijn duidelijk zichtbaar na meerdere behandelingen! Succesvol bij: hangende wenkbrauwen, marionetten lijntjes, traangoten, kalkoennek, ingevallen wangen, neuslippenplooi, onscherpe kin/kaak contouren. Met de VEGA zorgen we voor een doelgerichte opwarming van de diepere huidlagen (waar we eerder nog niet hebben kunnen behandelen) met radiofrequente golven. Dit zorgt voor regeneratie, diep in de huid.

Neem contact met ons op!
5
Nieuw

Kan jouw huid een boost gebruiken? Heb je last van pigmentvlekken, grove huidstructuur of een grauwe huid? Dan is de Synature behandeling wat voor jou! Wat doet de Synature behandeling? Het is een echte huidpolijster, zorgt voor meer collageen aanmaak, blokkeert omzetting van nieuw pigment en remt ontstekingen in de huid. Met als resultaat een mooi egale teint, fijne poriën en minder lijntjes.

Meer weten? Klik hier!
6
Fruitzuren

Stralende huidjes! Vandaag hebben wij, na de theorietrainingen, de praktijktraining afgerond voor de nieuwe fruitzuurpeelings van Reviderm. De unieke fruitzuurpeeling REVIDERM acid peel is geschikt voor elke huid, aangezien de zuursamenstelling precies op de behoeften van verschillende huidcondities is afgestemd (aangepast). Alle speciaal aan de huid aangepaste zuursamenstellingen ontdoen de huid van dode huidcellen en stimuleren de huideigen regeneratie- en herstelmechanismen. De verschillende peelings:Dry & Rough – Geconcentreerde fruitzuurpeeling die de droge en schilferige huid voedt en gladder maakt. Sicca - Geconcentreerde fruitzuurpeeling hydrateert de huid en verwijdert onzuiverheden. Oleosa - Geconcentreerde peeling voor het intensief verwijderen van onzuiverheden. Aged - Geconcentreerde fruitzuurpeeling waarmee fijne lijntjes en rimpels gladder worden. Photoaged - Geconcentreerde fruitzuurpeeling die de huid verheldert (anti-pigment) en gladder maakt. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Lees hier meer!