Laatste beauty updates!

1
Het is feest!

Natural Skin bestaat dit jaar 20 jaar! Samen met onze klanten tellen we af naar onze startdatum: 15 mei! Elke zes weken een speciale korting. Elke maand een live loting met leuke prijzen! Met als hoofdprijs op 15 mei de laatste loting voor een huidverbeterende kuur op maat gemaakt voor jouw huid! Je krijgt een lot bij iedere behandeling. De lotingen, 1 keer per maand t/m 15 mei, zijn live te zien op onze Instagram en Facebook pagina's. Dus zorg dat je ons volgt op sociale media!

Onze Instagrampagina
2
Creme de la creme van Reviderm

Versteviging, bescherming en contourversteviging! 

Een dag en een nachtcrème die naast anti-glycatie werkstoffen om de versuikering tegen te gaan, ook zeezijde, arganolie, vitamine en wel 13 verschillende peptide hebben. Deze zorgen ervoor dat de huid weer volledig geactiveerd wordt en er stralender, steviger en jonger uitziet. 

Een Neck & Decolleté contouring voor een opmerkelijke gladde hals en decolleté.

Express lifting masker, verzacht, verstevigt en lift in slechts 10 minuten. 

Hoe ouder we worden, hoe meer ondersteuning onze huid nodig heeft om jong te blijven. De Contouring set is de oplossing voor alle imperfecties die door het verouderen ontstaan. De producten hebben een unieke werking: het Reviderm High Performance concept voorkomt glycatie (versuikering) van het weefsel en lost reeds aanwezige verklevingen op. We zorgen voor een betere kwaliteit collageen, de huid blijft hierdoor soepel, rimpels worden zichtbaar vervaagd en gelaatscontouren worden verbeterd. De combinatie van diverse werkstoffen maakt het mogelijk om de huid te verjongen.

Meer informatie
3
Shop met korting!

We hebben twee verschillende boxen, beiden in een leuke actie! Een van de twee boxen bevat de L.I.F.T. Facelift Cream en het Code H serum. Daarbij ontvang je de Eye Care Cream t.w.v. € 81,90 cadeau! In de andere box zit de 24Hour Cream en krijg je een travelsize Cleanser en Milky Bath Shower Oil cadeau. Leuk om te geven, en om te krijgen. Wees snel want..., op = op.

Zie hier ons voordeelsets!
4
Uitbreiding

We hebben héél leuk nieuws! Uitbreiding bij Natural Skin. Lees snel verder: Hi allemaal, mijn naam is Lisa den Heijer, ik ben 22 jaar oud en vanaf vandaag heb ik het genoegen om als baliemedewerker bij Natural Skin in Voorburg te werken. Jullie kunnen me hier voor nu elke vrijdag vinden. In mijn dagelijks leven studeer ik Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool, waar ik momenteel in het derde jaar van mijn opleiding zit. Naast mijn passie voor huidtherapie, kan ik ook wel zeggen dat ik echt een levensgenieter ben. Buiten mijn opleiding en werk, houd ik er namelijk van om tijd te spenderen met mijn familie, vriendinnen en vriend, nieuwe restaurantjes/steden te ontdekken en te winkelen. Ik ben zoals ze dat noemen geboren en getogen in Wateringen. Hier woon ik samen met mijn ouders, broer en onze hond Lara. Als baliemedewerker zal ik iedereen die Natural Skin bezoekt een warm welkom heten. En wie weet, in de toekomst hoop ik ook de mogelijkheid te hebben om jullie te behandelen. Tot snel!

Neem contact met ons op!
5
Een van onze favorieten..

Acné op je rug, decolleté, schouders? Inmiddels hebben we al heel wat enthousiaste reacties en mooie resultaten binnen, lees hieronder verder😍 🫧De Synergie Skin FolliClear is een multifunctionele bodyspray die puistjes op het lichaam, verstopte follikels, verstopte poriën, keratosis pilaris en ingegroeide haartjes bestrijdt. De fijne, verfrissende nevel verspreidt zich makkelijk en snel over het lichaam. De spray werkt eenvoudig op moeilijk bereikbare plaatsen op het lichaam en is geweldig om na de zomer te gebruiken om zonschade in de huid aan te pakken en de huidbarrière te herstellen. Verkrijgbaar in de salon en in onze webshop!

Meer weten? Klik hier!
6
Luister tip

Inmiddels zijn er al twee seizoenen van deze geweldige podcast! Isla (huidtherapeut), verteld over het vak Huidtherapie, behandelingen etc. Ook is er iedere aflevering een gast aanwezig, zij delen hun expertise over o.a.: lasertherapie, lipoedeem, zonschade, acne. Met deze podcast wordt meer bekendheid gecreëerd over ons mooie vak. Heb je interesse in de huid, het vak, de opleiding Huidtherapie of in een specifiek onderwerp? Zoek het op en luisteren maar! Te vinden op Spotify, SoundCloud, Apple Podcast en Google Podcast.

Klik hier