Laatste beauty updates!

1
AHA - Fruitzuren

Wij zijn groot van deze drie nieuwe producten van Reviderm. Drie multifunctionele producten voor een fijne, gladde & stralende huid: AHA Cleansing Foam (dagelijks), AHA Toner (dagelijks) & AHA Peeling Pads (2 a 3 keer per week ipv toner). AHA Fruitzuren dringen door in de bovenste huidlaag en ondersteunen daar het verwijderen van dode huidcellen. Tegelijkertijd wordt de celdeling gestimuleerd waardoor: de huid wordt vernieuwd en voller wordt, vocht wordt beter vastgehouden en rimpels verzachten. De Foam en de Toner zijn los verkrijgbaar, maar nu ook tijdelijk in duo verpakking. Hier krijg je een huidspons bij en korting!

Shoppen kan hier!
2
Definitieve ontharing

Medisch schoonheidsspecialiste Angelique is onlangs geslaagd voor de nascholing van Elektrisch ontharen, voor zowel praktijk als theorie! Wist je dat Angelique in het SKIN register staat en Lindsay is het Kwaliteitsregister Paramedici? Om hier ingeschreven te staan moeten wij regelmatig bij- en nascholingen volgen. Wil je meer weten over definitieve ontharing? Klik dan op onderstaande link.

Lees hier meer!
3
Nieuw!

Het is officieel! In november starten wij met de VEGA van Reviderm. Een stevigere huid en een contourlift zijn duidelijk zichtbaar na meerdere behandelingen! Succesvol bij: hangende wenkbrauwen, marionetten lijntjes, traangoten, kalkoennek, ingevallen wangen, neuslippenplooi, onscherpe kin/kaak contouren. Met de VEGA zorgen we voor een doelgerichte opwarming van de diepere huidlagen (waar we eerder nog niet hebben kunnen behandelen) met radiofrequente golven. Dit zorgt voor regeneratie, diep in de huid.

Neem contact met ons op!
4
Nieuw

Kan jouw huid een boost gebruiken? Heb je last van pigmentvlekken, grove huidstructuur of een grauwe huid? Dan is de Synature behandeling wat voor jou! Wat doet de Synature behandeling? Het is een echte huidpolijster, zorgt voor meer collageen aanmaak, blokkeert omzetting van nieuw pigment en remt ontstekingen in de huid. Met als resultaat een mooi egale teint, fijne poriën en minder lijntjes.

Meer weten? Klik hier!
5
Fruitzuren

Stralende huidjes! Vandaag hebben wij, na de theorietrainingen, de praktijktraining afgerond voor de nieuwe fruitzuurpeelings van Reviderm. De unieke fruitzuurpeeling REVIDERM acid peel is geschikt voor elke huid, aangezien de zuursamenstelling precies op de behoeften van verschillende huidcondities is afgestemd (aangepast). Alle speciaal aan de huid aangepaste zuursamenstellingen ontdoen de huid van dode huidcellen en stimuleren de huideigen regeneratie- en herstelmechanismen. De verschillende peelings:Dry & Rough – Geconcentreerde fruitzuurpeeling die de droge en schilferige huid voedt en gladder maakt. Sicca - Geconcentreerde fruitzuurpeeling hydrateert de huid en verwijdert onzuiverheden. Oleosa - Geconcentreerde peeling voor het intensief verwijderen van onzuiverheden. Aged - Geconcentreerde fruitzuurpeeling waarmee fijne lijntjes en rimpels gladder worden. Photoaged - Geconcentreerde fruitzuurpeeling die de huid verheldert (anti-pigment) en gladder maakt. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op

Lees hier meer!
6
Reviderm reis naar..

Wij zijn in Augustus 5 dagen naar Toscane geweest, naar de Reviderm Summer School! Een week vol gezelligheid, ontzettend leerzame trainingen & workshops, nieuwe apparatuur, heerlijk eten, een wijnproeverij en dat samen als een echte Reviderm familie..Super blij met om met zo’n mooi merk te mogen werken en met zulke fijne mensen. Wij hebben iedere dag een vlog gemaakt en ook staan er vele foto's op onze sociale media. Benieuwd? Neem een kijkje!

Bekijk hier onze vlogs!