Schermafbeelding 2021 08 08 om 13.28.45 Heb je vragen? Angelique helpt je graag verder. Bel +316-14393506 of maak een terugbelafspraak .

 

Bij Natural Skin gaan onze HBO-opgeleide huidtherapeut en medisch schoonheidsspecialist verder, waar reguliere huidverzorging stopt! U bent bij ons in goede handen. Dankzij de regelmatige bij- en nascholingen, medische congressen en trainingen kunnen we u vakkundig adviseren en behandelen. Ook zijn wij geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. U kunt er dus zeker van zijn dat de behandelingen en producten exact op de individuele behoefte van uw huid worden toegepast.Huidverbetering voor blijvende schoonheid
Bij Natural Skin kunt u terecht voor huidverbetering zonder dat daar fillers of plastische chirurgie aan te pas komen. Afhankelijk van uw beschikbare tijd en budget maken wij een op maat gemaakte behandeling. Na een uitgebreid intakegesprek en analyse van uw huid bespreekt de HBO-opgeleide huidtherapeut of medisch schoonheidsspecialist de mogelijkheden. Wij werken met de volgende merken: Reviderm, Pascaud en Team Dr. Joseph.


??Reviderm

Reviderm werkt al ruim vijfentwintig jaar nauw samen met dermatologen en cosmetologen voor het ontwikkelen van huidverbeteringsbehandelingen- en producten. Met Reviderm bieden wij een systeemverzorging met krachtige werkstoffen uit de natuur in combinatie met huididentieke en huidactieve werkstoffen. Want alleen zo is het mogelijk om doelgericht uw huid te verbeteren en ondersteunen. Met de producten en behandelingen van Reviderm bestrijd je de zichtbare tekenen van huidveroudering. Ook andere huidaandoeningen zoals acne en rosacea kunnen behandeld worden met Reviderm. Alleen het beste van twee werelden. Tijdens de Reviderm behandelingen wordt veelal gewerkt met apparatuur zoals microdermabrasie, microneedling en ultrasound. 


?Pascaud

Wat Pascaud uniek maakt is de totale innovatieve visie op het begrip schoonheid in de ruimste zin van het woord. Schoonheid is iets wat we bereikbaar willen én kunnen maken voor iedereen. Omdat natuurlijke schoonheid van binnen en van buiten komt. Hoe meer je in balans bent, hoe meer je straalt. En als je goed voor je huid zorgt, voel je je vanzelf beter. Zo heeft gezonde voeding veel invloed op je uiterlijk, maar ook op hoe je je voelt. We noemen dat bij Pascaud de Beauty Triangle: drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Deze drie aspecten ondersteunen en versterken elkaar, en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens de Pascaud behandeling kan zowel manueel als met apparatuur worden gewerkt.Team Dr. Joseph

Team Dr. Joseph produceert innovatieve en unieke producten, met een focus op zuiverheid, kwaliteit, duurzame biologische productie en materialen (plus eerlijke arbeidsomstandigheden). Al sinds 1986 komen hightech technieken, eeuwenoude volksgeneeskunde en natuurlijke cosmetica samen in deze gezichtsverzorgingslijn.?De natuurlijke balans van de huid wordt zo veel mogelijk gerespecteerd en deze wordt verbonden met harmonieuze en synergetische producten. “Team” in de naam Team Dr Joseph komt door de overtuiging dat topprestaties alleen geleverd kunnen worden door een professioneel topteam bestaande uit de beste pionierende onderzoekers, ontwikkelaars en schoonheidsspecialistes. ?Ook de certificering van de producten vindt plaats op het allerhoogste niveau. Alle producten zijn 100% natuurlijk en hebben een officiele eco certificering.  

Reviderm huidverbetering

Klik op de afbeelding om deze te vergroten
 

 Behandelmethoden

Alle huidverbeteringsbehandelingen worden op maat gemaakt, per behandeling wordt gekeken wat uw huid nodig heeft.