''REVIDERM SKINCARE-INSPIRED MAKE-UP''

 

Deze week zijn wij op training geweest voor onze nieuwe minerale make-up! Benieuwd? Lees verder!

De make-up is zo zuiverend en reinigend dat het zelfs op de meest gevoelige huid en na cosmetische behandelingen zoals microdermabrasie probleemloos gebruikt kan worden! Alvast een klein voorproefje: de lipproducten bevatten hyaluronzuur en zijn dus super hydraterend, de foundations vullen droogtelijntjes op en de hoge kwaliteit aan werkstoffen versterken het weerstandsvermogen van de huidcellen en verminderen irritaties, roodheid, fijne lijnen en rimpels. Reviderm huidverzorgende make-up voelt licht aan op de huid, zorgt dat de huid kan blijven ademen en creëert een zachte, subtiele look. De producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid. 

 

''Het voelt licht aan, laat de huid ademen en geeft de huid een gezonde uitstraling!''



Reviderm make-up is ontwikkeld in samenwerking met de internationale make-up artist Giovanni Fasiello. Het motto van Giovanni Fasiello luidt: ‘Ware kunst is om de ziel van een vrouw te laten stralen’. Giovanni heeft gewerkt voor merken zoals Dolce & Gabanna, Chanel en Cartier. Hij is later gevraagd om een minerale make-up lijn te ontwikkelen die aansluit op de huidverzorging van Reviderm! Ontwikkeld met de hoge eisen van een doordachte huidverzorging, verenigd met de minerale make-up, het beste voor je huid: WAARDEVOLLE MINERALEN en SPECIAAL GESELECTEERDE WERKSTOFFEN!

images



''De minerale make-up bestaat uit hoogwaardige inhoudstoffen met als hoofdingrediënt micro-mineralen!''



Wat is het verschil tussen ‘gewone’ make-up en minerale make-up?
Veel ‘gewone’ make-up bevatten conserveermiddelen en andere chemicaliën waardoor irritaties kunnen optreden, het kan poriën verstoppen en puistjes veroorzaken. 

LET OP! Elk product dat mineralen bevat mag verkocht worden als minerale make-up. Sommige cosmeticabedrijven voegen mineralen toe in kleurstoffen, conserveermiddelen etc. Daarom kunnen termen zoals minerale make-up en natuurlijke make-up misleidend zijn. Wist je dat je kan testen of je echt minerale make-up hebt? Hier zullen wij zelf binnenkort een filmpje van maken van de Reviderm make-up. ;-)

 

Kostbare mineralen zorgen voor een vlekkeloze huid
Magnesium sulfide vermindert ontstekingen en laat de huid zijdezacht aan voelen.
Kaolien reguleert de productie van talg en creëert een matte huidstructuur.
Zinkoxide regenereert en beschermt de huid.
Potassium sorbiet zorgt voor een hydratatie-boost en energie. Minimaliseert roodheid.
Diamant poeder: De ultra fijne, minerale ingrediënten reflecteren het licht dat op de huid schijnt, verfijnt poriën en vermindert zichtbaar lijnen en rimpels.

 


De minerale make-up lijn van Reviderm bevat de volgende producten:



Foundation

-  Selection Stay On Minerals: lichte fluide met gladmakend effect, bindt vocht en vult droogte rimpeltjes op en zorgt dat de huid er vitaal uit ziet! (6 kleuren)

Stay on minerals

 

- Travel Pressed Minerals: matterende poeder foundation, ideaal voor onderweg! Ook voor vochtbehoud en vitalisatie! (4 kleuren)

Schermafbeelding 2018 01 07 om 17.25.25

 

- Illusion Loose Minerals: Fijne, matterende poeder met hoge dekkracht voor het gevoel van een ‘ongeschminkte’ huid. Ideaal voor mensen die echt geen foundation willen, maar wel een kleurtje en een wat meer egale huid! (4 kleuren)

ilussion loose minerals



 

Poeder

- Mineral Perfector: matterende, compactpoeder. Dankzij de micro-fijne deeltjes worden oneffenheden direct verborgen, de huid vitaliseert en met vocht verzorgd.

Mineral perfector

 

- Mineral Shine Stopper: matterend en vochtbehoudend tegelijk, een transparante en losse poeder. Zorgt voor een langhoudende finish! Tip: gebruik deze poeder over je lippenstift heen, het blijft gegarandeerd de hele dag zitten..!

Shine stopper


 

Concealer

- Bright Up Minerals: vloeibare concealer die vermoeide ogen hun straling teruggeeft en de teint laat op lichten! Voorkomt het afzetten in fijne lijntjes (4 kleuren).

Bright up minerals

 

- Mineral Cover Cream: zorgt voor goede dekking en een gelijkmatig huidbeeld, werkt onstekingsremmend (ideaal voor het coveren van puistjes) en stimuleert celvernieuwing. De cream (onderste) breng je als eerste aan en de poeder (boven) als tweede om te fixeren! (2 verschillende setjes) 

Mineral cover cream

 

Reshape blusher


Harmonische combinatie van blusher en highlighter voor perfect modelleren. Microfijne deeltjes in de blusher optimaliseren de teint en frissen deze op (4 kleuren).

 Schermafbeelding 2018 01 07 om 16.48.52



Mineral Bronzer


Ultrafijne, vochtbehoudende bronzing poeder die regelrecht met de huid versmelt.

 reviderm bronze sublime 40c0a040 1c83 4585 9d7b 6d8bb7708cc2

Mineral Duo Eyeshadow


Kleurenduo met ultrafijne textuur en super mooie pigmentatie! De oogschaduw versmelt zich met de huid en zorgt voor zachte overgangen en adembenemende ogenblikken! Werkt ook nog eens vitaliserend..! (13 verschillende setjes)

 reviderm mineral duo eyeshadow ihokeskus savyt

 

 

Dreams Come True Mascara


Wimperverlengende mascara met verzorgende textuur! Ook voor de meest gevoelige ogen. Getest door oogartsen, ideaal voor contactlensdragers.

 erfahrungen mit reviderm skintelligence make up beauty review test gesichtspflege bezauberndenana 4

 


Eternity Mascara (watervast)

Door vochtbehoudende olijfolie en kalmerende allantoine en tocoferol is deze mascara ook geschikt voor de meest gevoelige ogen. Door de verzorgende bestanddelen kan je deze watervaste mascara dag in dag uit dragen, zonder dat het de wimpers uitdroogt.

eternity mascara 300dpi 2

 

Lips

- Mineral Boost Lipstick: een ware kleurbeleving biedt deze cremige mineralen-lippenstift met een maximum aan pigmenten! Gossypium Herbaceum (extract uit zaden van de katoenplant) zorgen voor een lange houdbaarheid. Ascorbyl en palmiate werken celvernieuwend en hyaluronzuren zorgen voor hydratatie en volume! (15 kleuren)

P1570170 595x392 2

 

- Mineral Lacquer Gloss: het beste van lippenstift en hoogglans van gloss verenigt in een unieke lipgloss! Met speciaal gevormde pigmenten voor intensieve kleurbeleving. Hyaluronzuren en lectine beschermen tegen droge lippen en geven volume! (8 kleuren)

Mineral Gloss800x700




High Performance Kajal

De watervaste Kajal met cremige textuur geeft een uitdrukkingsvolle blik. In droge toestand ontstaat het langhoudende effect en beschermt dankzij het mineraal mica tegen schadelijke UV-stralen! ( 6 kleuren)
 58 Product 2

reviderm high performance kajal ihokeskus m

 

 

Brow Perfector 

Het edele kader voor iedere oogpartij: het zachte wenkbrauwpotlood met zachte textuur. Kleurt dankzij de fijne, afgestemde kleurenselectie op natuurlijke wijze de wenkbrauwen en geeft in een handomdraai uitdrukking aan de ogen met een extra houdbaarheid! (3 kleuren)
 Schermafbeelding 2018 01 07 om 17.09.32

 


High Performance Lipliner

Extreem zacht en tegelijk super langhoudend! Hij is eenvoudig aan te brengen en lang houdbaar. Het samenspel van plantaardige olien en waardevolle Japan was verzorgt de fijne huid rond de lippen met vocht en egaliseert daarmee kleine rimpels! (7 kleuren)
 Schermafbeelding 2018 01 07 om 17.10.01

 Ook bevat de Reviderm make-up lijn een complete, hoogwaardige kwasten set met elk hun eigen functie!

IMG 1993

 


Benieuwd? Maak een afspraak voor een make-up advies of laat ons jou opmaken na je behandeling! 

Zie hier een filmpje van de minerale Reviderm make-up inclusief Giovanni!
 https://youtu.be/g5AJNmUZsh8

Shopvise make up Reviderm Skinjewels bcf5ebac 0167 468b abfc 6a336944c6f5 2048x2048